bt sınıfı ile bigisayar labaratuarı aynı şey mi?

Kodla Büyü

btrbtr

Üye
bt sınıfı ile bigisayar labaratuarı aynı şey mi? Aynı şey değilse, okuldaki bilgisayarların bulunduğu sınıfın bt sınıfı mı lab mı olduğunu nasıl anlarız arkadaşlar

Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mi tavuktan gibi . Yada kel ali mi ali kel mi... :mrgreen:
Ne demek istedigimi anlamışsınızdır.

Bilgisayar öğretmeni ile Bilişim Teknolojileri öğretmeni aynı şey mi? Aynı şey değilse, okuldaki bilgisayarların bulunduğu sınıfta derse giren öğretmenin Bilgisayar öğretmeni mi Bilişim Teknolojileri öğretmeni mi olduğunu nasıl anlarız arkadaşlar

BT Sınıfı bilgisayar dersleri de dahil olmak üzere diğer branşların da derslerini işleyebileceği bir sınıf. Formatörlük zamanından kalma.. BT Sınıflarının yerine Fatih Projesiyle birlikte bütün sınıflara BT Desteği sağlandı.. Formatörlük de tarihe karıştı yerini yeni görev tanımlarıyla birlikte BT Rehberliği aldı.. Bilgisayar laboratuvar ise sadece Bilgisayar Derslerinin işlenmesine yönelik düzenlenmiş bir eğitim ortamı.. Kodlama içerikli BT dersleri gelirse bilgisayar laboratuvarlarına ihtiyaç artacaktır..

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Aradaki farkı bilmiyordum. Eğer bilmememle dalga geçecekseniz yine yazayım BİLMİYORDUM. Geçenlerde bir evrakta bilgisayar labaratuvarı var mı, Bt sınıfı var mı ibaresi geçiyordu, İkisi aynı anda yazınca insanın kafası karışıyor

Bt Labaratuvar veya atölyesi içinde şeflik ve bilgisayar tamiri gibi işlerin de yapılabileceği daha kapsamlı olan yer, Bt sınıfı ise sadece bilgisayar derslerinin işlendiği yer diye biliyorum :wink:

laboratuvarda işlenen derslerin ekdersi farklıdır. bu sebeple meb meslek liseleri dışında bt sınıfı diye isim koydu ekders vermemek için. aynı şey aslında ama meslek lisesi dışında ismi bt sınıfı.

Geri