bt sınıfı kapatılmak isteniyor

Kodla Büyü

muamma25

Seçkin Üye
Seçkin Üye
5. sınıflarda aşırı derecede kayıtta öğrenci beklemekte ve okulumuzun kapasitesini aşmaktadır.
ilçe mem ile görüştük.
ilçe mem bt sınıfı ve labları kapatıp sınıf yapın dedi.
ben ise bilişim öğretmenliğinden mdr yardımcılığına geçmiş biri olarak bt sınıfına hiç kıyamıyorum
ama bir sürü öğrencide kayıtta bekliyor.
ne yapalım ne edelim ?
bu sene bide bize bilişim öğretmeni vermişler. yeni sezonda başlayacak. gelecek olanında aşkı şevki kırılacak.
bi akıl verin dostlar

diğer lablar da sınıf olacaksa yapılacak birşey yok.Ama sadece bt sınıfı ise müdürün odasını ölçün :idea:

İlçe memdeki gerizekalilar söylemiş müdür değil hocam. Ki eğer bilişim 30 saat dersi varsa bilişim laboratuarinin kalkması mantıklı değil. 15 saat olsa bile saçma sapan tabiki.

Amaç öğrenciyi sınıflara tıkıştırıp klasik eğitim vermekse kapatın gitsin hocam. Fen labı, dil labı, bilişim labı bunlar ülkemizde gereksiz şeyler. İki sıra at ver eğitimi gitsin.

pisagorean' Alıntı:
Amaç öğrenciyi sınıflara tıkıştırıp klasik eğitim vermekse kapatın gitsin hocam. Fen labı, dil labı, bilişim labı bunlar ülkemizde gereksiz şeyler. İki sıra at ver eğitimi gitsin.
iki sıra dedin ya hocam aklıma ranza gibi geldi. Iki kat sıra iki kat öğrenci. Ransıra

'Karışma boşver'i eylemiş sanat
'Dava gereksiz' der, 'herşey menfaat'
Böyle bir babayı vurursa evlat,
Tüfeği cennetlik, eli cennetlik.

abdurrahim karakoç...

Valla hocam, boş ver karışma diyecem.. hiç yapmadığım bir şey amma..
Yarın bir gün paralel yaftası yer işinden olursun.... ne gereği var..
ver gitsin...
Ben tüm davalarımı bıraktım.. tüm ideallerimi.. Hele de at izinin it izine karıştığı şöyle bir zamanda.... şiirin devamını okumak istersen; müslümanlığımızın tanımını yapmış hemşerim... http://www.antoloji.com/fetva-siiri/

gelecek' Alıntı:
İlçe memdeki gerizekalilar söylemiş müdür değil hocam. Ki eğer bilişim 30 saat dersi varsa bilişim laboratuarinin kalkması mantıklı değil. 15 saat olsa bile saçma sapan tabiki.
30 olsa iyi geçen yıl 5 lerde 13 şube 6 larda 12 şube vardı
bu sene 5 lerde sadece en az 17 şube :S

murat_124' Alıntı:
MaşaAllah hocam biz azalan kayıtlardan dem vuruyoruz. Sizse kayıtlara yetişemiyorsunuz.
istanbul hocam. biz düz ortaokuluz. ciddi manada da talep var.
geçen yıl 5ler 650 kişiydi. bu sene ise 1204 kişi eokul kayıt listesinde bekliyor. bizde ise 5lere verebileceğimiz 12 sınıf var

yazık kapatmayın bu yüzden çakılı kalacağım lab kapatılmıştı 3 yılda zor adam ettim sırf lab var diye duruyorum başka okul istesem lab yok

muamma25' Alıntı:
murat_124' Alıntı:
MaşaAllah hocam biz azalan kayıtlardan dem vuruyoruz. Sizse kayıtlara yetişemiyorsunuz.
istanbul hocam. biz düz ortaokuluz. ciddi manada da talep var.
geçen yıl 5ler 650 kişiydi. bu sene ise 1204 kişi eokul kayıt listesinde bekliyor. bizde ise 5lere verebileceğimiz 12 sınıf var
Hocam BT labınız kapanırsa kendi laboratuvarım kapanmış gibi üzülürüm. Keşke mümkün olsa sizin öğrencileri biz seve seve alırdık. Biz ikili öğretim iken azalan öğrenci sayımız yüzünden istemeye istemeye tam güne döndük. Allah bilişim öğretmeni arkadaşlarımızın hepsine yardım etsin inşaAllah.

Bakanlığımızın Bt sınıflarının normal sınıflara dönüştürülmesinin uygun olmadığına dair görüş yazısı var hocam. Kimse kafasına göre bu sınıfları kapatma kararı veremez.

Ekli dosyalar

• 26.08.2011 - Bilişim Teknoloji Sınıfları demirbaştan düşme ve dağıtılma.jpg
    26.08.2011 - Bilişim Teknoloji Sınıfları demirbaştan düşme ve dağıtılma.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 418
Hocam bilişimci mdr yrd olarak bare siz yapmayın. Bir sürü sebep bulunabilir, bt sınıflarınıda kapatırsak dersin kalkması için hiç bir engel olmaz. İlçe milli eğitim kayıt bölgesini bir incelesin başka bir bölgeye az öğrenci vermişlerdir, bir anda böyle artmaz.

Geri