BT Sınıfı Kullanamıyorum, fikrinize ihtiyacım var?

Kodla Büyü

emine82

Aktif Üye
Sevgili BTR Öğretmenlerim, çalıştığım okul ilkokulu ve ortaokul olarak ayrılmış ve BTR sınıfı şu an ilkokulu binası içerisinde. İlkokul idaresi tarafından bilgim dışında, BTR Sınıfının kapı kilidi değiştirildi, projeksiyon cihazım alındı, yetmiyormuş gibi 3 adet panom vardı onları da sökerek aldılar. İtirazlarıma rağmen malzemeler bana geri verilmedi. Bu olaylara ilişkin bende tutanak tutarak kendi okul müdürüme verdim. Yaklaşık bir ay geçmesine rağmen hiç bir işlem yapılmadı. Ders dışında ise öğretmenler odasında oturuyorum, BT Sınıfını kullanamadığım için. Şu anda BT Sınıfı eğitim öğretim için uygun değil. Projeksiyon olmadığı için sağlıklı ders işleyemiyorum ve bu vicdanen beni rahatsız ediyor.
Sizce bu durumu nasıl çözebilirim, fikrinize ihtiyacım var.

Malzemelerinizi sizden izinsiz nasıl alıyorlar hayret ediyorum en fazla kendi binanıza taşımanızı isteyebilirler. Demir başlardan BT sınıfının hangi okulda olduğuna bakın okulun mebbis şifresi ile anlaşılıyor olması lazım. Muhtemelen kendilerinde göründüğü için bu pisliği yapıyorlar. Okul müdürün müdür olsa bunu yaptırmaz işte. Ayrıca dilekçe cevap süresi 15 gündür cevap vermelerini isteyin eğer dilekçe vermediysenizde bir tane yazın okula verin çözüm sağlamazlarsa ilçe veya ile verin.

Sinir bozucu bir durum, yöneticilerin(sözü geçen okullardaki) işinin ehli ve dirayetli insanlar olmadığı izlenimi hemen gözümüzde canlanıverdi.

Siz, usûlünce yapmanız gerekeni yapmışsınız. Rahat olun.

Moralinizi bozmayın, idareye verdiğiniz tutanak işleme konulmuş mu: kayıt no ile gelen evrak defterine işlenmiş mi?
Bunu öğrenin ve "tarih ve sayısını" kaydedin.

Okula, müfettiş veya Milli Eğitim Müdürü ziyareti olduğunda. sorunu paylaşın, talebinizi ilettiğinizi, yazının tarih ve sayısını
müfettişe verin. Bu iki yönetici ile müfettiş uğraşsın.

Her zaman yapılacak birşeyler mutlaka vardır.

Teşekkür ederim öğretmenlerim, tutanaklar sümen altında, sürekli hatırlatmama rağmen zamanını bekliyorum hoca hanım diye bir yanıt alıyorum. Kayıt numarası falan verildiği yok :shock:

1. Dönem bitecek nezaman işleme alacak sizin açık şekilde mağduriyetiniz var.

ilkokul idarecilerinin anlayışsızlığı hocam elimizde resmi bir belge yok bu konuda tamamen insafa kalmış

emine82' Alıntı:
Teşekkür ederim öğretmenlerim, tutanaklar sümen altında, sürekli hatırlatmama rağmen zamanını bekliyorum hoca hanım diye bir yanıt alıyorum. Kayıt numarası falan verildiği yok :shock:

işleme konulmadığı için resmiyet kazanmamıştır. Şu halde işleme koymadığı için 2 bir suç işlemiş oluyor yönetici.

Bunu da şikayet konusu.

Lâkin; bu durum çok tatsız bir hal alabilir, sıkıntınız bir iken iki olabilir.

Yönetici kendisiyle takıştığınızı düşünüp(genellikle kompleksli olurlar) size işinizle ilgili yapay sıkıntılar yaşatabilir.

Durumu, bu anlattıklarımızı gözönünde tutarak tekrar değerlendirin. Bir kar-zarar hesabı yapın, ne yapacağınıza "siz" karar verin sayın öğretmenim. (Kendinizi üzmeyin. Psikolojinizi koruyun. Değerli olan sizsiniz.)

hasari' Alıntı:
1. Dönem bitecek nezaman işleme alacak sizin açık şekilde mağduriyetiniz var.

Öğretmenim, sürekli hatırlatıyorum ama arkamda iş bitirecek idareci yok. Sıkıntı burada aslında. Hakkaniyeti düşünecek olsalar böyle sorunlar yaşanmaz. Ben hatırlatmaya utanıyorum artık konuyu ama kimsenin umrunda değil. Açık açık diğer okulun idarecilerine de söyledim, yaptıklarının yasal olmadığını, eğitim öğretimi aksattıklarını, adam kalktı bana diyor ki sen benim öğretmenim değilsin. Yüzsüzlük diz boyu. :x

Dediğim gibi idarecinizden mebbise girmesini isteyin LAB hangi okulda görünüyor.

hasari hocam, görüştüm okullar ayrılmış ama malzeme ayrımı mebbis üzerinden henüz yapılmadı, bizde gözüküyor diye garip bir cevap aldım :) malzemelerinde kime ait olduğu belli değil sanırım.

ilçede eğitici formatör arkadaş varsa onunla paylaşın durumu.
Bazılarının şube müdürleri ile arası iyi oluyor, söz geçirebiliyorlar.

emine82' Alıntı:
hasari hocam, görüştüm okullar ayrılmış ama malzeme ayrımı mebbis üzerinden henüz yapılmadı, bizde gözüküyor diye garip bir cevap aldım :) malzemelerinde kime ait olduğu belli değil sanırım.
Hocam buradaki resmi yazı okulunuza gelmiştir gelmediyse dahi bunun çıktısını alın müdüre gidin eğer hala sorun yaratırlarsa bir dilekçe yazın bu resmi yazıyı da iliştirip verin. Bakın bakalım bir daha sorun yaratacaklar mı.
okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/ilkokulda-kalmis-bt-siniflari-tasiniyor-resmi-yazi-t122486.html

Geri