BT sınıfı olmadan ders işlemek

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar. geçen sene sonunda labım kapatıldı.ben nasıl ders işleyecem diye baya üzülmüştüm. suan derslerimi etkileşimli tahta üzerinde işliyorum ve çok rahatım. labda kesinlikle öğrenci kontrolü daha zormuş ve bozulan pcler beni çok yoruyormuş. suan yorum yapmak için erken olabilir ama inanın sınıfda çok daha ve verimli ders işliyorum. tek tek başlıkları öğrencileri tahtaya kaldırıp uygulatıyorum. inş. böyle devam eder. labı kapanacak arkadaşlar çok da telaşlanmamak lazımmış.

nese1982' Alıntı:
mrb arkadaşlar. geçen sene sonunda labım kapatıldı.ben nasıl ders işleyecem diye baya üzülmüştüm. suan derslerimi etkileşimli tahta üzerinde işliyorum ve çok rahatım. labda kesinlikle öğrenci kontrolü daha zormuş ve bozulan pcler beni çok yoruyormuş. suan yorum yapmak için erken olabilir ama inanın sınıfda çok daha ve verimli ders işliyorum. tek tek başlıkları öğrencileri tahtaya kaldırıp uygulatıyorum. inş. böyle devam eder. labı kapanacak arkadaşlar çok da telaşlanmamak lazımmış.
ilginç... elek. tahta gelirse denenebilir. Ancak bu aletler ne kadar dayanıklı 2 sene sonra bozulmazlar inşallah.

gerçekten ağız tadıyla ders işlemeyi özlemişim. bilgisayarlar öğrenciden daha çok ilgi gerektiriyordu.

yeni lablar açılmaz zaten bundan sonra birgün herkes akıllı tahtaya döner zaten ama yazılım anlatma işi zor olabilir!!!

birileri tembellikle suçlayacak diye bu başlığı açmak için çok düşündüm. demekki yalnız değilmişim tekim sanıyodum.

Bende akıllı tahta da yok tebeşirle zirve yapıyoruz ders anlatırken kesinlikle öğrencilerin dikkati farklı yöne dağılmıyor.

Akıllı tahta yoktur akıllı öğrenci vardır. Bizde seviye sınıfları var, bazı sınıflarda ders işlerken kendimi buluyorum bazı sınıflarda ise cinnet geçiriyorum.

nese1982' Alıntı:

etkileşimli tahta ortaokulda mı?

Sizi bilmem ama ben tebeşirle ders anlatmayı sevemedim
geçen yıl çalıştığım okul ilkokula dönüştü bütün lab orada kalmıştı.İdarecilerim de sağolsun sevdiğim insanlardı dillendirdim konuyu bilgisayarları taşımak istediğimi söyledim yardımcı olmaya çalışalım dediler. Birkaç yazışma gerektiği için ilk bir kaç hafta normal sınıflarda işledim dersi. Akıllı tahta yok tabi perişan oldum uygulama imkanı da olmadığından ders olmasa keşke de btr olsam diye düşünmeye başladım tam bu sırada bilgisayarları taşımayı başardık. Şimdi Lab da ders işliyorum uygulatıyorum. Tek kelimeyle süper

Geri