BT Sınıfı Olmadan Nasıl Ders İşleyecez? Fikir Paylaşalım

Kodla Büyü

kenan_kss

Aktif Üye
Arkadaşlar bu yıl yeni norm verilen okullarda BT sınıfı yok. Bu dersi 2 saat nasıl geçirmeliyiz? Kılavuz yok, Kitap yok?
Fikir paylaşımı yapalım....

Hocam BT sınıfı yoksa en iyi şekilde projeksiyon ile tahtaya yansıtarak dersini anlatabilirsin :)

Kitap olmadığı için kaynak olarak fotokopi mi dağıtmak lazım yoksa not mu tutturmak zira 5. ve 6. sınıf öğrencilerine yazılı yapacağız, bir yerden çalışıp gelmeleri lazım

dostdalga' Alıntı:
Kitap olmadığı için kaynak olarak fotokopi mi dağıtmak lazım yoksa not mu tutturmak zira 5. ve 6. sınıf öğrencilerine yazılı yapacağız, bir yerden çalışıp gelmeleri lazım
Projeksiyon desteği şart tabi ki, BT sınıfı olmadığı için açıkçası çocukları sınıfta zapdetmek zor olacak. Ben henüz yol haritası belirlemedim ama epey yazdıracağım gibi görünüyor.

Bt sınıfı olup projeksiyonu olmayanda var. Ama sınıfsız daha zor tabi :((

Bahçe de beden eğitimi yapmayi düşünüyorum. Beraber futbol basketbol oynamak klasik ders işlemekten daha iyidir. .

Bizim BT sınıfı vardı, müdürmüz -derslik sorunu nedeniyle- bilgisayarları dağıttı, sınıflara verdi. Önceden hepsi çalışıyordu, ne güzel de ders işliyordum. Şimdi birkaç tanesi çalışıyor ve ben dersi nasıl işleyeceğimi düşünüyorum.

gokhan_helvaci' Alıntı:
Söylemeyi unuttum, daha doğrusu yakınmayı unuttum... :) Önceden bilgisayar vardı ders yoktu; şimdi ders var bilgisayar yok... :)
maalesef durum öyle. İl dışından açılan okulların %80 inde yaa lab yok ya da işler vaziyette değil. :| Sıkıntılı bir dönem bekliyor bizi. Allah yardımcımız olsun :sleep:

1) Labı olan başka okula BT rehberliğe başvur.
2) Projeksiyon Cihazı bul/al dersi öyle işle.
3) Başka okula tayin iste.

aynen yeni atandığım okulda lab yok kendi bilgisayarımı götürüp ders anlatacağım. Önceden ders saatimiz artsın diyorduk ama lab olmadan 2 saat nasıl geçecek bilmiyorum ya :(

Geri