Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geldiğim okulda Bt sınıfı yok. 12 saat dersim var. Benim durumunda olan bir çok kişi var. BT dersleri için bir öneriniz var mı? Benim şu an hiçbir fikrim yok açıkçası :verymad:
sınav yapmak zorunda mısınız bilmiyorum ama not vermek zorundasınız. Bu notu artık sınavla mı proje ile mi performans ödevleri ile mi vereceğiniz size kalmış.
Senin durumunda olan yüzlerce kşi var hocam mesela ben lakin keyfine bak. Kitap yok kafana göre bir plan hazırla az not yazdır yap sınavını bak işine...
Akıllı tahta geldiyse şanlısınız hıcam. benim okul kırsal kesimde biraz. yeni bina yapılıyor. ortaokul kısmı yeni binaya taşınacak. tahtaların gelmesi zaman alacak gibi görünüyor.
valla siz gene sanslısınız projeksiyonu kim kaybetmiş biz bulalım böyle okullar da var benim gibi mesela ben nott tutturuyorum.. tutturduğum notlardan yaparım 2 sınav veririm 1 performans tamam ... daha ne olsun
Arkadaşlar benim bilgisayar sınıfım var ama 2. dönem belli bir süre
Binary sistem , numaralarla resim çizme ve sembollerle bardak yerleştirme(robot hareketleri) işlemeyi düşünüyorum kaynaklarım aşağıda