BT sınıfı olmayan okullarda ne yapılıyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eda_y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eda_y

Site Gezgini
Geldiğim okulda Bt sınıfı yok. 12 saat dersim var. Benim durumunda olan bir çok kişi var. BT dersleri için bir öneriniz var mı? Benim şu an hiçbir fikrim yok açıkçası :verymad:

Ayrıca ders zorunlu olduğu için sınav da yapacak mıyız? daha önce sınav yoktu ama sınav hakkında sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım daha ?

sınav yapmak zorunda mısınız bilmiyorum ama not vermek zorundasınız. Bu notu artık sınavla mı proje ile mi performans ödevleri ile mi vereceğiniz size kalmış.

Senin durumunda olan yüzlerce kşi var hocam mesela ben lakin keyfine bak. Kitap yok kafana göre bir plan hazırla az not yazdır yap sınavını bak işine...

Akıllı tahta geldiyse şanlısınız hıcam. benim okul kırsal kesimde biraz. yeni bina yapılıyor. ortaokul kısmı yeni binaya taşınacak. tahtaların gelmesi zaman alacak gibi görünüyor.

valla siz gene sanslısınız projeksiyonu kim kaybetmiş biz bulalım böyle okullar da var benim gibi mesela :D ben nott tutturuyorum.. tutturduğum notlardan yaparım 2 sınav veririm 1 performans tamam ... daha ne olsun

Geri