BT sınıfı olmayanlar için performans görevi...

Kodla Büyü

fatmazehra

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba çalıştığım okul İmam Hatip Ortaokulu, okullar yeni olduğu için muhtemelen bir çok İHO'da BT sınıfı yoktur bizim okul gibi. Ders içi performans görevi olayını nasıl yapmayı düşünüyorsunuz sizler?

Benim dersleri düşünmek bile çok moralimi bozuyor, isteksizce gidiyorum okula :( BT sınıfı yok, klavuz kitap yok, öğrenci kitabı yok... Tek pozitif olan olay dersin (şimdilik) zorunlu olması gibi hissediyorum ki ona da güvenim yok bir kaç seneye ne olur bilinmez.

Din Öğretimi Genel Müd. okulların ihtiyaçlarını belirlerken yaz başında BT sınıfı olup olmadığına dair yazı istemiş ve ihtiyaç yazı ile bildirilmiş bizim okulda... Henüz bir haber yok, sizin bu konuda bilginiz var mı?

hocam o dediğiniz yazıdan haberim var evet idarecilerin böyle bir yazıya cevap vermiş olması gerekiyor ve mebin ya da ilgili birimlerin de buna göre lab oluşturmak için gerekli donanımı temin etmesi göndermesi gerekiyor. Labsız tabiki bir bilgisayar ya da bit ve yazılım dersi eksik kalacaktır.
Ben şahsen bbnette arkadaşların paylaştığı planlar üzerinde, konularla ilgili haftalık paylaşılan sunumları alıp düzenleyip derslerimde kullanıyor ve öğrencilere deftere nottuturuyor bi nevi kitap oluşturuyorum bu şekilde ve sınavlarda da bundan sorumlu tutuyorum. :mrgreen:

Hayır işlemek isteyenler paylaşabilirler ve çok müteşekkir olurum.

fatmazehra' Alıntı:
Peki performans görevi nasıl vereceksiniz hocam bilgisayar yokken :/
ben projeksiyonn cihazından bazı şeyleri gösteriyorum evde bilgisayarları var hocam sanırım biraz uğraşacak grupça öğrenecekler.

Geri