geçen sene çoğu arkadaş 5 ve 6 lara aynı dersi işliycem dedi. peki hocam 5 ler 6 olunca ne yapacaz dedim. Allah kerim dedi

5 ler 6 oldu. Allah'da kerim ama ne yapıcaz şimdi??

6 lara ayrı plan yapıcam diyorsunuz ama planı neye göre yapıcaksınız? yani kazanımları nasıl yazacaksınız?
bt sınıfım vardı 15+1 iyi bilgisayarlar. hepsine tek tek emek verdim. 4+4+4 sistemi gelince resmi yazı ile sınıf yetmezliğinden dolayı bt sınıflarını dağıttılar. yarım dönem sonra 5-6 lara bt yi zorunlu ders yaptılar ama ben bilgisayarlarımdan oldum

projeksiyonum var, kendi laptop'ımı götürüp getiriyorum her gün. oysa bir zamanlar hem'e bağlı kurslar bile açardım. neyse..... yazı yazdırmak en iyisi yoksa 2 ders saati dolmuyor. ders çabuk bitince çocuklar pc olmadıgından sıkılıp gürültü yapmaya başlıyorlar. yazı yazınca en azınan hakimiyet öğretmende oluyor.
6'lara aynı konuları tekrar ama daha detaylı anlatıcaz sanırım. çocuklar biz bunları geçen sene işledik, hoca aynı şeyleri anlatıyor diye bizi okula maskara edecek ama, kazanımlara bakınca da başka bir şey çıkmıyor ortaya. demek ki bizden istenen de bu. sizler ne yapacaksınız neler işleyeceksiniz??