BT sınıfı söylentilerine.... EĞİTİM ÇERÇEVESİ PROJESİ II.FAZ

Kodla Büyü

sinanc9

Site Gezgini
http://projeler.meb.gov.tr/pkmtr/index. ... &Itemid=41

linkin en sonu...

EĞİTİM ÇERÇEVESİ PROJESİ II.FAZ
Temel Eğitim Programının hedeflerinin gerçekleştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla ilköğretim okullarında bilgi teknolojisi sınıfları kurmak, çocukları geleceğe hazırlamak ve teknoloji ile buluşturmak.
Avrupa Yatırım Bankası
1 Yıl(2010-2011)
-
50 M€
-
50 M€
Bilgi iletişim teknolojisi sınıfı kurulan 2000’in üstünde okulun bilgisayarları yenilenmesi de dâhil olmak üzere 3770 ilköğretim okulunda 15+1 bilgi iletişim teknolojisi sınıfı kurulacaktır. 2011 Yılı 2. Çeyreğinin sonuna kadar tamamlanması planlanmaktadır.

Yenilenecek bilgisayarlar hangileri. Biz de sınıfın birinde MEM'in kurduğu 2005 yılı Casper'lar var. Diğerinde Avrupa Yatırım Bankası'ndan gelen XP'li Exper'lar var. Şimdi hangisi yenilenecek???

Hocam dur sende yine 2005li bilgisayarlar var :D Bizde milenyum öncesi faz1'ler var biz ne yapalım :D

haklısın hocam beterin de beteri var. İnşalah en kısa zamanda bu işkenceden kurtulursunuz. Bu I. Faz, İhlas'ın kurduğu sınıflar mı?

bilgisayarbilisim33' Alıntı:
haklısın hocam beterin de beteri var. İnşalah en kısa zamanda bu işkenceden kurtulursunuz. Bu I. Faz, İhlas'ın kurduğu sınıflar mı?
Kimin kurduğunu bilmiyorum ama monitörlerin markası "adi" :D Çocuklar arasında espri konusu olmuş durumdalar :D

Geri