BT sınıfı ve el temizliği

Kodla Büyü

yesimk06

Süper Üye
Süper Üye
Bt sınıfına gelmeden öğrencilerin ellerini yıkamasıyla ilgili bir çalışma yaptım. sınıf kapısına ya da panonuza asabilirsiniz. Yalnız okuyan arkadaşlardan bir ricam olacak. yazdığım cümleyi pek beğenmedim. Öneriniz varsa yazar mısınız?

Cümlenin düzeltilmiş hali ile pdf olarak da ekledim dosyayı (afis), word belgesi(hotmail)

Ekli dosyalar

güzel olmuş, bende asabilirim am bu yazı bi işe yarar mı bilmiyorum. bizimkilerin başında durup yıkatmadıkça yapmazlar gibi geliyor

Teşekkürler paylaşım için

Köy öğretmeni olarak, ben ellerinden geçtim, ayaklarındaki çamurlar yok mu beni benden alan, dersten sonra sınıf çamur yumağı oluyor resmen :mrgreen:

öneri istemişsiniz hocam ama öneri yerine bir hatayı düzelteyim;
"Arkadaşlarımın ve kendimin sağlığını koruyorum." yerine
"Arkadaşlarımın sağlığını ve kendi sağlığımı koruyorum"
olması gerekiyor Türkçe kurallarına göre.

Bu arada çıkınca yıkasalar daha mantıklı olacak sanki :)

mystreous' Alıntı:
öneri istemişsiniz hocam ama öneri yerine bir hatayı düzelteyim;
"Arkadaşlarımın ve kendimin sağlığını koruyorum." yerine
"Arkadaşlarımın sağlığını ve kendi sağlığımı koruyorum"
olması gerekiyor Türkçe kurallarına göre.

Bu arada çıkınca yıkasalar daha mantıklı olacak sanki :)

:)

RaHaB' Alıntı:
Teşekkürler paylaşım için

Köy öğretmeni olarak, ben ellerinden geçtim, ayaklarındaki çamurlar yok mu beni benden alan, dersten sonra sınıf çamur yumağı oluyor resmen :mrgreen:
aynı dertten muzdaribim :x

yanlış anlamayın ama bence bilgisayarlar klavyelerini mauselarını yıkasınlar da çocuklar sağlıklı kalsın...
her ne yaptıysam su bilgisayarların tozunu pisliğini gideremedim de o sebepten yani....

bana ilginç gelen merkezlerde bilişimciye ihtiyac yok ama koy okulunda var coğumuz koy ve beldelerde calışıyoruz.

Elindeki deterjan köpüğünü, yerleri sildiği kapkara suyla geçirmeye çalışan öğrencimi gördükten sonra, yıkamasalar daha iyi sanırım diye düşünmeye başladım.. :scared:

Geri