BT Sınıfı Yavaş Yavaş Elden Gidiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan durs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

durs

Aktif Üye
Geçen sene karne zamanında idare yazıcıları yetersiz kartuj bitti derken benim yazıcıyı rica ettiler. Gidiş o gidiş. Dün de İngilizce sınıfına Projeksiyon cihazı lazımmış, okulun yeni almaya bütçesi yok. Eeee nerde boşta projeksiyon var. Ya Çok Amaçlı Salon ya BT Sınıfı. E orda toplantı konferans lazım. Kısaca dün projeksiyon da gitti. Sıra bilgisayarlara derse ve bana geliyor galiba.

Hocam bt sınıfına zimmetli ordaki pc ve projeksiyon cihazı. Neden sahip çıkmıyorsunuz? Ayrıca BT sınıfında da ders işlenmiyor mu?

Geçtiğimiz yıllarda çalıştığım eski okulda Fen ve Teknoloji öğretmenimiz projeksiyonu laboratuarına istedi veremem dedim, 1 ay kadar sonra müfettişler rehberlik amaçlı geldi müfettiş kurulu başkanı hocam projeksiyonu sınıflarda gezdirelim ihtiyaç olduğunda dedi olmaz hocam sınıftaki eşyalar bana zimmetli çıkarmam dışarı kullanacak olan gelsin sınıf açık dedim. Yanımda ilçe milli eğitim müdürünü aradı okulumuzda projeksiyon ihtiyacı var dedi. Sonra durumu açıkladım kendisine bakanlık emri var bilişim sınıfındaki eşyaları bilgisayarları çıkaramam dedim.

Yine kıssadan hisse suç tamamen sizde emin olun milli eğitim müdürü çıkar dese yine çıkaramam derdim herşeye evet denmemeli.

beskaza' Alıntı:
Geçtiğimiz yıllarda çalıştığım eski okulda Fen ve Teknoloji öğretmenimiz projeksiyonu laboratuarına istedi veremem dedim, 1 ay kadar sonra müfettişler rehberlik amaçlı geldi müfettiş kurulu başkanı hocam projeksiyonu sınıflarda gezdirelim ihtiyaç olduğunda dedi olmaz hocam sınıftaki eşyalar bana zimmetli çıkarmam dışarı kullanacak olan gelsin sınıf açık dedim. Yanımda ilçe milli eğitim müdürünü aradı okulumuzda projeksiyon ihtiyacı var dedi. Sonra durumu açıkladım kendisine bakanlık emri var bilişim sınıfındaki eşyaları bilgisayarları çıkaramam dedim.

Yine kıssadan hisse suç tamamen sizde emin olun milli eğitim müdürü çıkar dese yine çıkaramam derdim herşeye evet denmemeli.

:alkis: :alkis: :alkis:

BT SINIFINDAN HİÇ BİR MALZEME DİĞER SINIFLARA YADA BAŞKA BİR YERE GÖTÜRÜLEMEZ...

AYRICA SİZE ZİMMETLİDİR HABERİNİZ OLSUN...

yapmayın hocam gerekirse ters düşün yinede vermeyin. illaki kullanacaksa gelsin BT sınıfında kullansın ki kullanacağından değil sırf sınıfında hazırda bulunsun diye istiyorlardır

hocam kendin kaybedersin onlar senin orda var olma nedenlerin. bilgisayarlarında giderse yakında sende gidersin haberin olsun.

projeksiyonsuz bt sınıfı mı olurmuş? (netsupport tarzı sınıf yönetim yazılımlarını yüklemediyseniz tabi)

Hocalarım tüm malzemeler zimmetli diyorsunuz ya, bu zimmet olayının her sene güncellenmesi gerekiyor mu? Ben geçtiğimiz Aralık'ta atandım. Resmi olarak zimmetleme olayı hiç olmadı. Ben sınıflardaki bilgisayarlarda arıza olduğunda, oralardaki dersler aksamasın diye bt sınıfındaki bilgisayarlarla değiştiriyorum. Tamir ettiğimde tekrar yerine götürmüyorum. Yani bt sınıfı ile diğer sınıflar arasında bi alışveriş söz konusu. Misal casper pc giderken dell geliyor.Bunda bir sakınca var mıdır?

Yok hocam. Ama BT sınıfında benden önceki öğretmen tarafından teslim alınan malzemelerin olduğu bi belge asılı. Ve ordaki malzemeler ile şu anki malzemeler arasında dağlar var.

Eğer almak, için diretirlerse, EBİTEFO'ları, Milli Eğitimi aratın, İllaki alacaklarsa Resmi yazı ,isteyin yada tutanak tutun (idaredeki ve alan kişinin imzası olsun), ki bir şey olduğunda sıkıntı olmasın. %90 vazgeçerler... Bunların hiçbirini yapmadan alırlarsa okula dilekçe yazın.. Arada kaynamayın.. Ama siz kuru kuru "ya hocam, olmaz" derseniz olur...

Kötü olunacaksa olun, başınza birşey gelirse, kıytırık bir makina için hem makinanın sıfır fiyatını ödedirler, hemde ceza alırsınız..

Başıma gelen: Önceki çalıştığım okulda BT dersine giren öğretmenler yazıcı ve tarayıcıyı idareye vermiş.. eee... esi şu, idare zaman içinde tamamen değişince, unutulmuş. Be göreve başladığımda yazıcı BTS'nin dediğinde kabul bile etmediler. Ben geri vermekten bahsetmiyorum, yazıcının BTS 'ye ait olduğunu bile kabul etmediler... 5 tane aynı dönemde kurulan okulda aynı bilgisayarlar ve aynı yazıcılar olduğunu gösterince bile ...

Arkadaşın başına gelen: Okulun fotograf makinesine istemiş bir öğretmen, müdür de ver hocam demiş. Bizimkisi müdüre makinayı kutusuyla veriyor ve "hocam makine resmen sizin üzerinize zimmetli gözüküyor, ben size teslim edeyim, sorumluluk size ait olduğu için istediğinize verebilirsiniz" diyor. 5-6 tane de öğretmen var yanında..

cat33' Alıntı:
Ben de BT sınıfımdan bir toplu iğne bile vermedim. İdareye yazıcı lazım oldu. Olmaz dedim, resmi yazı var dedim ve vermedim. Azcık diretmeniz yeterli bence...
:+1:

Bu durumlarda idare ve bizim duruşumuz çok önemli
Bilmeyip de bildiğini zanneden idarecilerle uğraşmak zor.

yazılanları okuyunca şok oldum ya. bu nedir nasıl bir şeydir. bt sınıfından malzeme mi çıkarmış. hele bide kasa çıkardığını söyleyen değiş tokuş yaptığını söyleyen arkadaş sana inanamıyorum. nasıl olurda böyle birşey yaparsın. okul sınıftaki bozulan bilgisayarı tamir ettirecek para bulur. ama iş bt sınıfı oldumu kimse kılını kıpırdatmaz. sakın arkadaşlar yapmayın böyle şeyler, sonra başı ağrıyan tek kişi siz olacaksınız. hem malzeme sıkıntısı çekeceksiniz. hemde yakında bt sınıfı kullanılamaz hale geldiğine mağdur olacaksınız...

Projeksiyonsuz bilgisayar dersi çekilmez gerçekten hocam aman ha kaptırtmayın kimseye :)

benim lab dan da bir monitörle yazıcıyı müdür yardımcısının odasına götürdük. ama idarecim beni zor durumda bırakacak birisi değil. verirkende sene sonunda listeden düşeriz dedik hepsi bu. o kadar da abartmayın ;) tabi bana lazım olmadığı için verdim, tutupta öğrencilerimin kullandığı bilgisayarları vermedim yani. Yazıcıyı ben kullanmıyordum. Öğrencilere de izin vermiyoruz zaten... monitörde fazlaydı...

Hocam,benim yazıcıyı da ben yokken değiştirmişler(kafalarına göre hareket ediyorlar) :verymad: :verymad: ??? ben de bozuk olan yazıcıyı da gönderdim kafam rahat çıktı almak yok(mecburen) kabul etmek istemesem de..projeksiyon da gitti, gittikten bi müddet sonra bozuldu tamir ettiren de yok...!!!(net suport kullanıyorum..)ama arkadaşların da dediği gibi hiç izin vermemek gerek :x

hele bugün şu 21e kadar okulların açık kalacağı olayı kesinleşmeye başlayınca benim de iice canım sıkıldı yaa :( insanın ağzında çok laf birikiyor ama sabıırrr....

Geri