Bt sınıfı, yeni kurulum

Kodla Büyü

cevher---

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba
arkadaşlar yeni atandığım okulda yıllardır BT öğretmeni yokmuş, haliyle, donanım+yazılım olarak bakım gerektiriyor,
Bazı sorularım var?
1. Bazı kasaların üzerinde xp-home edition keyleri var, xp home edition bulup tek tek keyleri girerek, yani lisansı mı kurayım, yoksa elimdeki xp pr sp3'ü kurup geçeyim mi?
2. Deepfrezze mi kurayım Guest kullanıcı mı açayım ?
3. Forumda göz bu tür konularak ama, parça parça bilgiler var. İlk kurulum için standart format sonrası programlar haricinde okul+öğretmenlik için gerekli hangi programları kurayım? (Nss, vs... gibi)

xp sp3
Deepfrezee
aimp
kmplayer
Adobe Reader
Office 2010
Winrar
Bunlar yeterli olur. :)

hocam elindeki sp3 işine geliyorsa onu kur geç. . kimsenin sorup soruşturduğu yok..
deepfrezze kullanıyorum 3 yıldır. . hiç bir sorun yaşamadım. .
hocam işin detay kısmı senin derste ne işleyeceğine göre değişiyor. çocukları serbest bıraktığında internete bağlanmadan oynayabilecekleri küçük eğitici oyunlar eklenebilir. İngilizce Öğretmenleri Dyned talebinde bulunurlarsa ki halen bizde mevcut, Dyned kurulumu ve güncellemeleri yapılabilir, dersler için yardımcı programlar [ Hotkey(10 parmak yazma prog.) gibi ] kurulabilir. Nss eklenmeli. . bunlar şimdilik aklıma gelenler. .

cevap yazan arkadaşlara teşekkürler, dikkate alacağım,aşırı bi yoğunluk var, 4 yıldır bil. öğt. uğramamış, hala donanımsal ve yazılımsal sorunlarla boğuşuyorum, başka tavsiye yazacak arkadaşlar varsa beklerim .

diğer öğretmenler bi yandan, idareciler bi yandan , dersler bi yandan boğdular resmen :(

Geri