kadromun aktarılacağı okulda bt sınıfı yok 36 saat zorunlu 36 seçmeli olmak üzere 72 saat ders var seneye nasıl olacak bilmiyorum lab da kurulmayacakmış olmayan lab ta nasıl ders işleriz
ogretmen006' Alıntı:kadromun aktarılacağı okulda bt sınıfı yok 36 saat zorunlu 36 seçmeli olmak üzere 72 saat ders var seneye nasıl olacak bilmiyorum lab da kurulmayacakmış olmayan lab ta nasıl ders işleriz
tek ders olsun hocam gireriz çok şükür ders geldi norm fazlasıydım nereye atacakları belli değildirose_tek' Alıntı:valla spor salonu olmayan okulda bedenciler kışın nasıl sınıfta ders yapıyorsa öyle olcak. bunları söylemeyelim. hala kaldıracaklar korkusunda olan biri olarak bizler mümkün olduğunca pozitif yorum yapmalıyız. zamanla rayına oturur hem fatih projesi tam olarak yayıldığında çocukların elinde tablet bizlerde akıllı tahta gayet sınıfta işleriz laba gerek yok
hastasıyız dede' Alıntı:yanlış hesaplamışsın hocam seçmeli derslerin hepsinin b.t. seçilmesi durumunda dahi max 7 saat hesaplayabilirsin, çünkü seçmeli dersler haftada 1 gün işlenecek.
örnek1:
5. sınıflar 10 şube olsun, 6. sınıflar 10 şube olsun, max ders saati şöyle olur.
40 saat zorunlu +7 saat seçmeli = 47
örnek2:
5. sınıflar 4 şube, 6. sınıflar 5 şube olsun, max ders saati şöyle olur.
18 saat zorunlu +7 saat seçmeli = 25
senin duruma gelir isek 36 saat zorunlu dersin var ise 7 saatte seçmeli olsa max 43 saat ders olur.
lab olmayan okullarada bir çözüm bulurlar inşaallah, birde şu sorun varki okulda 1 lab 2bt öğrt. olsa yine sorun çıkar labı hangi bt ci kullanacak?
yazdıklarım zaten ikili eğitim yapan okullar için hocam, 5,6 lar öğleci onlara dersimiz zorunlu ve haftada 4 gün.ogretmen006' Alıntı:hastasıyız dede' Alıntı:yanlış hesaplamışsın hocam seçmeli derslerin hepsinin b.t. seçilmesi durumunda dahi max 7 saat hesaplayabilirsin, çünkü seçmeli dersler haftada 1 gün işlenecek.
örnek1:
5. sınıflar 10 şube olsun, 6. sınıflar 10 şube olsun, max ders saati şöyle olur.
40 saat zorunlu +7 saat seçmeli = 47
örnek2:
5. sınıflar 4 şube, 6. sınıflar 5 şube olsun, max ders saati şöyle olur.
18 saat zorunlu +7 saat seçmeli = 25
senin duruma gelir isek 36 saat zorunlu dersin var ise 7 saatte seçmeli olsa max 43 saat ders olur.
lab olmayan okullarada bir çözüm bulurlar inşaallah, birde şu sorun varki okulda 1 lab 2bt öğrt. olsa yine sorun çıkar labı hangi bt ci kullanacak?
okulda 24 derslik var ama okul ikili hocam 24*2 yani