Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Norm fazlası olduğum için formatör olarak kendi okulumdan bşka bir okula görevlendirildim. Görevlendirldiğim okulda BT sııfı yk, dolyısıyla ders de yok... Ben şimdi nne yapayım? İdarenin 3-5 bilgisayarıyla sen boyunca uğraşyım mı )
15+1 en az ...hocam linki incele. başka okul yazmalısın bence çünkü ilerde sorun çıkarabilirler...
para konusu olunca devlet hassas oluyor.
şimdi alacağın ek dersleri, ilerde bir sorun çıkarsa birileri farkederse ,geri alırlar.
okul onayladığı için okulda suçlu aslında...
Valla Hocam benim bulunduğum okulda da BT sınıfı yok.Ders yok.Ama formatörüm.Akıllı tahtalar,okul sitesi ve okul bilgisayarlarından sorumluyum.Aynı zamanda bu okulda görevlendirme olarak çalışıyoru
biz 5 senedir bekliyoruz bilgisayarları size hemen gelmiş maşallah...şaka maka o kadar bilgisayar sınıfını nasıl güncelleyecekler bakalım..
bt sınıfı yoksa biz de yokuz bunun manası bu
hocam altyapı falan hazırdı sadece bilgisayarlar yoktu. onu da tif'ten talep ettiler ve aldılar. aslında 3 senedir istiyorlarmış ama bu sene bana nasipmiş almak. bir de ankara'da olmanın avantajı olabilir