BT Sınıfı yok!...

Kodla Büyü

celalizm

Site Gezgini
Norm fazlası olduğum için formatör olarak kendi okulumdan bşka bir okula görevlendirildim. Görevlendirldiğim okulda BT sııfı yk, dolyısıyla ders de yok... Ben şimdi nne yapayım? İdarenin 3-5 bilgisayarıyla sen boyunca uğraşyım mı :))

okul da suçunun farkına vardı hocam. 15+1 laboratuar kuruldu okula hemen. bilgisayarlar geldi, şimdi sıra bende: laboratuarı yerleştiriyorum.

Hıza bak yahu. Biz şimdi istesek emekli olana kadar gelmez....

@celalizm hocam hangi ülke(!) acaba...helal olsun...bizim ülkemiz(!) ders alsın :o

Valla Hocam benim bulunduğum okulda da BT sınıfı yok.Ders yok.Ama formatörüm.Akıllı tahtalar,okul sitesi ve okul bilgisayarlarından sorumluyum.Aynı zamanda bu okulda görevlendirme olarak çalışıyoru

normalde o okula bilgisayar falan gelmezdi ama formatör fazladan ek ders almasın diye hemen bilgisayar göndermişlerdir.

biz 5 senedir bekliyoruz bilgisayarları size hemen gelmiş maşallah...şaka maka o kadar bilgisayar sınıfını nasıl güncelleyecekler bakalım..
bt sınıfı yoksa biz de yokuz bunun manası bu

hocam altyapı falan hazırdı sadece bilgisayarlar yoktu. onu da tif'ten talep ettiler ve aldılar. aslında 3 senedir istiyorlarmış ama bu sene bana nasipmiş almak. bir de ankara'da olmanın avantajı olabilir

Geri