BT sınıfı yoksa formatörlükte yokmuş...!

Kodla Büyü

hayalcisuat

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Olacak iş değil...! Sanki ders bıraktılar da BT sınıfı kullanıp da ders yapıcaz...! Sanki formatör BT sınıfındaki bilgisayarlar için formatör oluyor...!

Okuyun bunları ey yetkililer...!
Benim okulda BT sınıfı yok ama neler var bir sayıyım isterseniz.
19 adet projeksiyon cihazı, tabi 19 adet ses sistemi,
11 adet masaüstü bilgisayar,
4 adet dizüstü bilgisayar,
ve bunlarda en ufak birşey olduğunda (örneğin sık kullanılanlar çubuğu yok olduğunda) nasıl düzelteceğini bilmeyen 23 öğretmen arkadaşım var...!!!

Hiçbir Bilişim Teknolojileri Öğretmeni kendi labaratuarındaki bilgisayar ile uğraşmaktan gocunmaz...! ama yukarıdakiler ....!
BT sınıfı yok ya Formatörlük veremezlermiş...! (ulan beni bile şu formatörlüğe muhtaç bıraktınız ya helal olsun...!)

haklısın hocam. bilgisayar mühendisliği puanı al. sonrada hizmetli muamelesi gör. ustalık dönemi :)

Hocam zaten o mantıktan bakınca da 2 bt sınıfı olan okula 2 formatör vermeleri lazım. Onu da ayrıca yazıyorlar 2 sınıf olsa bile 1 öğretmen teklif edilecek diye. İşyükü kaç katına çıkarsa çıksın farketmiyor anlayacağınız semer vurmaya niyetliler bize ... : :verymad:

Şu formatörlük mevzusu 2006 dan bu yana 6-7 kere değişti :? Bu fikri kim ortaya attıysa onu getirseler kendi bile tepetaklak olur. Böte bölümlerini 1998' te ülkede 34 tane açtılar şimdi niye açtıklarını bile unuttular. Burada en büyük kabahati Üniversitelerde görüyorum. Bizi yetiştirdiler cepheye saldılar. Öldük mü kaldık mı gazi miyiz? Hiç yoluna mı gittik umurularında değil.

Görev yaptığım ilçede bazı arkadaşların BT sınıfı demirbaştan düşmüş. Şimdi arkadaşlara formatörlük için başka okullar aranıyor. Umarım bu duruma bir çözüm bulunur.

bugünü düşünen yarının düşünmeyen öğretmnenlerim ...bu herkesin başına gelecek bir gün

desertrose55' Alıntı:
Görev yaptığım ilçede bazı arkadaşların BT sınıfı demirbaştan düşmüş. Şimdi arkadaşlara formatörlük için başka okullar aranıyor. Umarım bu duruma bir çözüm bulunur.

hocam başka okula formatörlük görevlendirmesi de vermiyorlar maalesef...!

BT sınıfı olupta, Temel Eğitime Destek Projesi 1 (Beko marka bilgisayarlar ) ı olan okullara da görevlendirme yapmıyolar bizim buralarda :P

maalesef formatörlük şartları değişmezse kimse formatörde olamayacak dersi yapacak Bt sınıfıda, yeni lab kurulumu yapılmıyor ne zamandır gün geçtikce Bt lerdeki bilgisayarlar eskiyor ve zamanıın gerisinde kalıyor, işimiz zor kafaya bak git oku iilköğretim matematik dersine gir çık ah ah...

keyloger' Alıntı:
maalesef formatörlük şartları değişmezse kimse formatörde olamayacak dersi yapacak Bt sınıfıda, yeni lab kurulumu yapılmıyor ne zamandır gün geçtikce Bt lerdeki bilgisayarlar eskiyor ve zamanıın gerisinde kalıyor, işimiz zor kafaya bak git oku iilköğretim matematik dersine gir çık ah ah...

ah hocam ahh...! ne matematik öğretmenliği tıp bile kazanabilirdim aldığım puanla. ama o zamanda bi güzellik yaptılar ve meslek lisesi muhabbetine tercih bile edemedim...:( artık yapacak birşey yok. dersler kaldırılınca ve benim keyfim yerindeyken burda bas bas bağırdım. "DERSLERİMİZİ GERİ İSTEYELİM" diye ama beni kıt akıllı branşdaşlarım düğün bayram yaptılar bu habere...:(

hayalcisuat hocam siz nerde görev yapıyorsunuz.bu formatörlük çıkmasa ilçedeki 3 okula gidip ancak maaş karşılığı dersimi doldururum.okulların BT sınıflarının olup olmadığını kim belirliyor yada nereye kim bildiriyor..yeni atandım saadece bir kaç saat dersim var.

empatichuman' Alıntı:
hayalcisuat hocam siz nerde görev yapıyorsunuz.bu formatörlük çıkmasa ilçedeki 3 okula gidip ancak maaş karşılığı dersimi doldururum.okulların BT sınıflarının olup olmadığını kim belirliyor yada nereye kim bildiriyor..yeni atandım saadece bir kaç saat dersim var.

hocam ben istanbuldayım. inş size formatörlük çıkar. benim durum şuan söylediğiniz gibi. ortalığa düştük okul arıyoruz .. :(

Geri