Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ortaokul olan bir okulda 42 saat bt dersi var. 21 şube var yani. 1 tane bt sınıfı var haftada 37 saat olduğunu düşünürsek geri kalan dersler nerede işlenecek? bir bt sınıfı daha mı kurulacak nasıl bi çözüm olabilir ki?
Hocam ortalıkta dolaşan taslak çizelge doğru olsa bile bu yıl sadece 5. sınıflara uygulanacak. Kademeli geçiş nedeni ile bu sene 6-7-8 ler eski sistemle devam edecek.
Dersi idare mi seçer öğrenciler mi henüz belli değil.
Tümüne seçilse bile 5. sınıflar için 2 şer saat. 6 ve 7 ler için 1 er saat düşündüğünüzde önümüzdeki yıl için tek BT sınıfı yeterli olacaktır.
hocam ben kademeli geçiş olacağını düşünmüyorum saçma bir şey olur o zmn ortalık iyice karışır. seçmeli dersleride öğrencilerin seçeceğini hiç düşünmüyorum eskisi gibi aynen devam edecektir ve idare seçecektir en azından doğuda böyle olacağı kesin Türkiye'nin de yüzde 80 inde idare seçecektir bence.