Bt sınıfımı kapatıyorlar boş sınıf yok diye!!!! :(

Kodla Büyü

osghe23

Aktif Üye
Ya arkadaşlar müdürüm tam bir .... ve ben ne yapacağımı biliyorum.
Okulda boş sınıf yok diye çiftli eğitime geçmek istedik, toplantıda bu kararı aldık tüm öğretmenlerce.
Lakin müdür allem etti kallem etti tekli eğitime geçirdi.
Bilişim dersini de gereksiz görüyormuş beyefendi, bana diyor ki dersi sınıfta projeksiyonla anlat.
İlçe milli eğitim müdürüne gittim, durumu izah ettim, müdürünle senin aranda diyor.

Allah aşkına biriniz anlatın bana ben nasıl ders anlatayım, bu çocuklara nasıl uygulama yapayım?
Nasıl sınav yapayım?
Allahım sen yardım et ne yapacağımı şaşırdım.

hocam bilgisayar sınıfı kapatılamaz yazısı var önceki senelerde bu durumlar çok oluyordu. hele ki şidi dersler zorunlu. siz bir dilikçe yazın. ve bilgisayar sınıfı kapatılamaz yazısını da ekleyın.

O zaman ben bakanlığa bildiriyorum deyin madem ilçe bu işi karışmadı bakanlık kaldı. Birde dilekçe verin okula hangi gerekçe ile kapatıldığı ve hangi yazıya dayanarak yapıldığını isteyin. Daha sonra karşıt bir dilekçe yazın ve bakanlığa silsile yolu ile gönderin madem iş bu aşamaya geldi sizde sonuna kadar direnin. Ben olsam onları yedi cihana şikayet ederdim. Siz sonuna kadar direnin elinizden gelen her yolu deneyin sendikanız varsa onlarla da görüşün bu işin peşini bırakmayın.

bi de bu var.

Ekli dosyalar

• 26.08.2011 - Bilişim Teknoloji Sınıfları demirbaştan düşme ve dağıtılma.jpg
    26.08.2011 - Bilişim Teknoloji Sınıfları demirbaştan düşme ve dağıtılma.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 752
Hocalarım ilçe milli eğitim müdürüne gittim umrunda değil. Ben de bimer'e yazdım durumu, onların dönmesini bekliyorum ama burda işler böyle ağır aksak yürümeye devam ederse olan bana ve labıma olacak :(
Okula bir gittim ki arşive kaldırmışlar her yer rezillik, böyle müdüre ne yapsam valla yapabileceklerimden korkuyorum artık.

osghe23' Alıntı:
Hocalarım ilçe milli eğitim müdürüne gittim umrunda değil. Ben de bimer'e yazdım durumu, onların dönmesini bekliyorum ama burda işler böyle ağır aksak yürümeye devam ederse olan bana ve labıma olacak :(
Okula bir gittim ki arşive kaldırmışlar her yer rezillik, böyle müdüre ne yapsam valla yapabileceklerimden korkuyorum artık.
Hocam resmi yollardan işin peşini bırakmayın bakalım o müdür o sınıfı tekrar kuruyor mu kurmuyor mu?

Hocam iş acil diyorsan ili arayıp teftiş kurulu başkanıyla görüşün. İl yakınsa yanına uğrayın. O müdürünüzü arasın.

Dua edin bana inanın dayanacak gücüm kalmadı. Bazı arkadaşlarım deers zorunlu oldu kasa bulamıyorlar, benim var olan sınıfım dağıtılıyor :(
Elinde daha güncel yazı olan arkadaşlarım var mı acaba?

osghe23' Alıntı:
Dua edin bana inanın dayanacak gücüm kalmadı. Bazı arkadaşlarım deers zorunlu oldu kasa bulamıyorlar, benim var olan sınıfım dağıtılıyor :(
8 Bilgisayarla derse başladık iki haftada 2 tane daha tamir ettik 10 a çıkardık inanın şimdi harıl harıl bilgisayar arıyorum.

osghe23' Alıntı:
Ya arkadaşlar müdürüm tam bir .... ve ben ne yapacağımı biliyorum.
:D Bu şekilde alıntı yapınca absürt oluyor.

Şaka bir yana sınıfınız bakanlık projesi kapsamında kurulmamışsa bunu yapma yetkisi var malesef. Ya da şöyle söyleyeyim yapmaması için bir engel yok.

osghe23' Alıntı:
hocam o yazılardan bazıları 2012 tarihli emsal teşkil eder.

hocam aslında yanlış yazmışım, ne yapacağımı bilmiyorum diye yazacaktım.
Takdir edersiniz hoş bir durumda değilim, şaka kaldıracak halde hiç değilim.

hocam gerçekten kaldıracakmı bir emin olun, belki boya badana işidir, ne bileyim belki de yeni bilgisayar lab bulmuştur onu getirtecektir, diye önce iyi niyetli düşünün.
iyi niyetin bittiği yerde kendi odasını sınıf yapsın, zaten o ve oda bir işe yaramıyordur. asıl gereksiz kendisi, bozulur bilgisayarı da o zaman görürüm ben onu, hocam, modeme girip bu adamın bilgisayarının mac filtresine takılmasını sağlasana 1-2 ders, bunu her gün ara ara yap, bakalım gereksiz olan hangisiymiş(şaka değil)

benim sınıfım malesef geçen sene kapatıldı 4+4+4 geldiğinde okullar ayrıldı derslikler yetmiyor diye ben de o ara askerdeydim. askerden döndüğümde yoktu ve şimdi de yok yani bu dersleri nasıl işleyeceğim bende kara kara düşünüyorum. umarım sizin sınıfı kapatmazlar.

bende eski müdür yardımcımdan duydum projeyle oluşturulmuş bt sınıfları dağıtılamıyormuş benim eski sınıfı dağıtmaya uğraşmışlarda ilçeden öyle bi yanıt almışlar

okulunuzda derslik sistemi mi var yoksa sınıf sistemi mi? müdürünüz cidden buna mecbur mu kaldı?(ki mecbur bile olsa kapatma hakkı yok, çok ciddi gerekçeleri olması lazım)
labınız bakanlığın hangi projesi kapasamında kurulmuş?
eğer proje kapsamında kurulmuş ve süresi dolmamışsa , diğer hocalarımın gönderdiği yazılar işinizi görür , dilekçe ile hakkınızı arayın.
eğer o okulda birde formatörlük istediyseniz lab kalkınca btr de riske girer, bilginize.
mutlaka sendikanıza danışın.

Bence uğraşma.Gir sınıfa anlat anlat not aldır.Teorik bilgi ver geç. Sınav zamanı 50 soru çıkar ver çocuklara bunlardan 20 tanesi çıkacak de.Yap sınavı geç.Müdüre de ne selam ne sabah.Zırnık faydan olmasın.Müdür kimmiş göster ona :)

Lisede BTR'yim zaten, 12 saat kendi okuluma gitmek zorunda kalıyorum. Aslında kendi okulumda zorunlu dersim olmasa ona bile gitmek istemiyorum. Toptan liseye görevlendirilmek istiyorum artık gına geldi.
Müdürüm sınıfımı dağıttı çoktan, orası artık sınıf oldu ve büyük ihtimalle kurmayacak.
Artık umudumu da kestim ne olacaksa olsun. Ama büyük ah ettim, rabbime de havale ettim.
Sistem bizi bu hale getiriyor ya yazıklar olsun artık birşey diyemiyorum.

osghe23' Alıntı:
Lisede BTR'yim zaten, 12 saat kendi okuluma gitmek zorunda kalıyorum. Aslında kendi okulumda zorunlu dersim olmasa ona bile gitmek istemiyorum. Toptan liseye görevlendirilmek istiyorum artık gına geldi.
Müdürüm sınıfımı dağıttı çoktan, orası artık sınıf oldu ve büyük ihtimalle kurmayacak.
Artık umudumu da kestim ne olacaksa olsun. Ama büyük ah ettim, rabbime de havale ettim.

Hocam sen resmi yollardan ne denedin bu şekilde havale etmekle olmaz bu işler! Okul kurum müdürü ile yaşadığın problemden dolayı ilçe milli eğitime bir dilekçe ile başvur durumu anlat ve onlardan görüş iste yapabilir mi yapamaz mı diye onlar sana yapabilir der ise o zaman İl milli eğitime başvur sırayı takip et bazı şeyleri biz bıraktıkça başkaları alıyor arkadaşlar onlara bu imkanları vermeyin en azından ben yaptım oldu olmasın sonucu!

Hocam bimer zaten ilçeye gönderdi, kaymakamlıkta şu an duruyor zaten ama cevap vereceklerini artık zannetmiyorum. Resmi yolları tüketmedik ama ben tükendim. Kapanırsa kapansın benden bu kadar.

Bakanlığın kurduğu bir BT sınıfı ise o bakanlıktaki okul planında bile görünür ve kaldıramazlar
eğer okulun kendi imkanlarıyla kurduğu bir bt sınıfı ise istediklerini yaparlar.
eğer bakanlığın kurduğu sınıfsa hocam gerekirse önce kaymakamlığa sonra da çözülmezse valiliğe yazın tabi ilçe ile resmi olarak yazısşın önce.

Kişisel başvurulara geç yanıt veriyorlar ama ilçeye kadar gelmesi güzel.. Pes etme hocam dersi aldık sınıfı kaybetmeyelim. Elinde kapı gibi kapatılamaz yazısı var, ki bimerden gelen yazının sana bildirilmesi gerekiyor.. Mahkeme yolu açılır.. Tazminata kadar yolu var..

alper4106' Alıntı:
osghe23' Alıntı:

Hocam sen resmi yollardan ne denedin bu şekilde havale etmekle olmaz bu işler! Okul kurum müdürü ile yaşadığın problemden dolayı ilçe milli eğitime bir dilekçe ile başvur durumu anlat ve onlardan görüş iste yapabilir mi yapamaz mı diye onlar sana yapabilir der ise o zaman İl milli eğitime başvur sırayı takip et bazı şeyleri biz bıraktıkça başkaları alıyor arkadaşlar onlara bu imkanları vermeyin en azından ben yaptım oldu olmasın sonucu!
Hocam Bimere yazmak ve Allaha havale etmek dışında hiçbir resmi yola gitmemiş gördüğümüz kadarıyla!

sana o kadar öneri o kadar resmi yazı verildi ve sen hiçbirşey yapmayıp benden bu kadar diyorsun, ben o müdürün yerinde olsam senide kovardım okuldan, adamlar gözlerimizin önünde çoluğumuzun çocuğumuzun rızkına engel olmak istiyor biz öylece bakıp benden bu kadar diyoruz, yazık çok yazık.

birde hala boşver uğraşma diyenler varki, bts leri kaldıran müdürlerden dahaçok nefret ediyorum bunlardan, adminlerede duyuruyorum bu boşver uğraşma diyen üyelerin önündeki süper üye, hiperaktif üye, tecrübeli üye yerine rezil üye, kofik üye vb. yazsınlar.

Geri