Bt sınıfımı normal sınıfa çeviriyorlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elzonur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

elzonur

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bugün idareciler söyledi il milli eğitimin aldığı bir kararla seneye bilişim sınıfının normal sınıfa dönüştüreceklermiş. Bunun önüne geçmenin bir yolu yok mudur arkadaşlar

İl milli eğitim kendi kafasına öyle bir karar alabiliyor muymuş?
Kendileri mi kurmuş da bozuyorlar?

bilmiyorum okul küçük olduğu için sınıf yetersizmiş böyle bir karar almışlar

il milli eğitime söyleyin .....dan element uydurmasınlar. öyle bişey yok. hatta bunlar yanlış anlarlar diye bt sınıfının dağıtılmaması için eğitek yazı göndermişti. forumda vardı bu yazı.

hocam maalesef çevirirler neden mi biz sahipsiz bir branşız kimse de arkanızda durmaz isterseniz cumhurbaşkanıyla görüşün hiç bişey olmaz istediklerini yaparlar. :verymad:

bilgisayarları da sınıflara dağıtırlar..gerçekten bir sınıfımız bile kalmadı :x

Eğitek'e mail atıp durumu haber verin görüş sorun 15 içinde cevap gelir onu da okul müdürünüze gösterin sıkıyorsa İl milli eğitim müdürü kendi gelsin kapatsın

hangi kararmış sordunuz hocam?daha üst bi yerden duyum aldığınızı çeşitli kararlar alınmış olduğunu söyleyin .bakalım inanacaklar mı?

en mantıklısı eğiteke mail atmak belki onlar ilgilenir. olmadı başka bir okula tayin hakkı isteyecem. süs niyetine okulda kalamam. karar resmi olarak yok sözle idarecilere bildirmişler ama olacak gibi duruyor.

Okulda BT öğretmeni varken bilgisayar sınıfını kapatmak o Bt öğretmenine yapılmış bir saygısızlıktır hatta hakarettir, onu hiçe saymaktır.. Bence kabul edilemez.. Hakkınızı arayın..

yapamazlar bakanın son gönderdiği yazı var kütüphanlerle bt sınıflarının birleştirilmesi diye ayrıca lab teffisten düşürmesi gerekecek ne sebeble yapacak eğitekin yazısıda var lab. dağıtılamaz diye

Bakanlık kurdu ise, bakanlıktan onay alıp kapatabilirler, ama bakanlıktan onay almadan kapatamazlar.

Geri