bt sınıfımın düzenlenmesi ile ilgili fikir verebilr misiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bote05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bote05

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra doğum izni raporlar derken göreve başladım ve bt sınıfına bi el atmak istiyorum kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var sizler nasıl bi düzenleme yaptınız hangi yazılım ve programları kullanıyorsunuz iki hafta içinde herşeyi hazırlamak istiyorum
1. öğrenci bilgisayarında hangi işletim sistemi kurulu
2. hangi office programını kullanıyor ve anlatıyorsunuz (hala 2003 mü yoksa 2007 mi ?)
3. antivirüs programı , deepfreez ne kurduk
4.netsupport gibi bir yazılım hangi sürümü iyidir sorunsuz çalışır

bu arada yeni öğretim yılı hayırlı olur umarım kimse ders sıkıntısı çekmez benim şimdilk 15 saat gözüküyor .

1. öğrenci bilgisayarında hangi işletim sistemi kurulu: Vestel var bizde xp sp3 ( win 7 için ram lazım :( )
2. hangi office programını kullanıyor ve anlatıyorsunuz (hala 2003 mü yoksa 2007 mi ?): Çocuklar alışsın diye 2010 anlatıyorum.
3. antivirüs programı , deepfreez ne kurduk : Microsoft Security Essentials antivirüs , Koruma Programı Drive Vaccine PC Restore Plus
4.netsupport gibi bir yazılım hangi sürümü iyidir sorunsuz çalışır : Netsupport 10.5.2 kullanıyorum.

yaa uzundur uğraşmıyorum herşeyi unutmuş gibiyim ghost almayalı sanki yıllar oluyor ( 2 yıl kadar olmuş olaiblir :) )
drive vaccine , netsupport ok bunları kurarım office de 2007 kurayım , antivirüs olarak bu Microsoft Security Essentials antivirüs programı ben hiç kullanmadım ama güzel diye duymuştum buda tmm.. ama 20 yi aşkın pc yi nasıl kurucam açıkcası bunu bilmiyorum 1 tanesini istediğim gibi hazırladıktan sonra ghost alarak kalanları da aynı şekilde mi kuruyorduk ? napıyorduk ??
birde sürücüleri bulmak için sürekli kullandığınız bir program var mı ?

bote05' Alıntı:
beyazgolge' Alıntı:
çocuktan sonra normal herhalde :) kolay gelsin

aynen hocam :) teşekkürler

2 yıl daha ücretsiz izin hakkınız var ama onuda kullansanız zaman makinesinden çıkmış gibi olabilirsiniz..

ortada ne bölüm kalmış, ne ders..

okulunuz imam hatip olmuş..

öğrencilerin hepsinde tabletler kızgın kuş oyununda ülke çapında turnuva yapılıyor..

atama yönetmeliğini bilmem kaçıncı maddesinin değişikliğinden dolayı artık bulunduğunuz ilde değilde başka bir ile tayininiz çıkmış..

eş durumundan tayinler tamamen yasaklanmış..

vb..

benim sınıfı müdür dağıtıcakmış boşverin boşuna uğraşırsınız sizede sıra gelecek malesef

umutsuz yorumlar yazan hocalarım yinede umudumuzu kaybetmeyelim diyorum ben Allahtan umut kesilmez benim geçen yıl 9 saat dersim kalmıştı bebek çok zamanlı denk geldi ortamdan uzaklaştım epey iyi geldi,, bu sene 15 saat bakalım bal kaymak gibi olucak inş bigünümüde boşaltırlarsa seve seve derse girerim bu iştahımda ondan galiba .. ama şöyle bi baktım pcler fena durumda diil bi netop varmış onları kaldırıp netsupport kurucam okaa

Geri