bt sınıfını diğer öğretmenlere kullandırmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
A

Anonymous

Misafir
arkadaşlar bt sınıfı kullanım çizelgesi hazırlıycam ama içinden çıkamadığım durum şu ki
benim dersler haricinde öğretmenlere program yapıcam. Her öğretmen her sınıfla kullanmak istiycek büyük ihtimalle.
sizler nası yaptınız bu programı. öğretmen bazlı mı yoksa sınıf bazlı hazırladınız. Önerilerinizi bekliyorum.

bende uğraşa uğraşa bıktım, programı öğretmenler odasına astım, boş saatlerde isteyen öğretmen girsin dedim

önce duyurusunu yapıyorum bt sınıfnını kullanıcaklara sonra da bt dersi dışında kalan zamanları ingilizce dersine(dynet) öncelik tanıyarak yerleştiriyorum öğretmeni ile daha sonra kullanmak isteyeni boş saatlere uygun oldukları zamanlarda yerleştiriyorum eğer bt harici çakışma oluyosa saatlerde, o dersin öğretmeni ile görüşün değiştirebilirse değiştirin beni bilgilendirin diyorum yoksa işin içinden çıkılmaz.

hasari hocam eşekkürler. inceliycem.
runalone' Alıntı:
bence kullandırma hocam başına dert alırsın
hocam bence de en iyisi kullandırtmamak da bazı sınıflarda projeksiyon var bazılarında yok.
kullandırdığımız zaman ekstra başımız ağrıyo o a bi gercek. tüm gün kulansalar bize oturacak oda kalmıyo falan filan.

hocam ben de günleri zümrelere bölmeyi düşündüm ama.
pazartesi fen ve teknoloji, salı matematik vb. (zümreler saatler konusunda kendi arasında anlaşsa daha iyi olur gibi.)
ayda bir kere de ya da 2 haftada da bir olabilir zümrelerin günlerini değiştirmeyi planlıyorum.

1-4. sınıflara plan yapılır ama branş öğretmenleri için yapacağın planı her hafta değiştirmen gerekir veya her hafta bir branşa BT sınıfını vermek gerekir ki her şubeyi götürebilsin sınıfa yoksa işin içinden çıkılamaz. Çakışır sürekli zaten sabah pek boş saatte kalmıyor.

önce haftalık ders progrmı hazırla sonra sen kendi derslerini ekle ve öğretmenler odasına as isteyen boş yerleri kendi ismini yazsın ve o ders saati artık onun olsun

1-4. sınıflara plan yapılır ama branş öğretmenleri için yapacağın planı her hafta değiştirmen gerekir veya her hafta bir branşa BT sınıfını vermek gerekir ki her şubeyi götürebilsin sınıfa yoksa işin içinden çıkılamaz. Çakışır sürekli zaten sabah pek boş saatte kalmıyor.

sizlerin görüşlerinden de faydalanarak şöyle yaptım.
kendi derslerimin olduğu günlerin ve sabahın erken saatlerinin kapalı olduğu boş bir haftalık çizelge hazırlayıp öğretmenler odasına astım. kim ne zaman kullanmak istiyosa çizelgedeki o derse ismini yazsın dedim. çizelge her hafta yenilenecek dedim. bi örtmen bi haftada en fazla 2 ders kullanabilir dedim.
öğretmen bt sınıfının sorumluluğunu da üstlenmiş sayılır dedim. müdürün kaşeyi de bastım. :)

ben önce kalan ders saatlerinde önce dyned kullanımı için her sınıfa bir saat yerleştirdim. geriye kalan vakittede isteyen kullansın diyorum. kullanmak isteyen beni buluyor. zaten okul küçük sorun olmuyor... bir de mebvitamini oturta bilirsem güzel olacak...

Geri