bt sınıfını virus sardı

Kodla Büyü

bilgisayarmax

Süper Üye
Süper Üye
yardım edin kafayı yemek üzereyim.20 pc var.hepsi virüslü .ağda virüs var sanırım.veri yürütme durdurma iletisi alıyorm sürekli.2 kez formatladım ben bu sınıfı ama hala aynı.bana yardım edin.görevlendirmemin iptalini isticem nerdeyse :cry:

öncelikle ağı devre dışı bırak daha sonra bütün makinalara format at en sonunda modemi sıfırla hocam.üniversitede aynı sorun ile karşılaşmıştık sorunu böyle çözmüştük.Gerçi virüsü yayanda bizdik iddia üzerine üniversite komple gitmişti virüs yüzünden :mrgreen:

evet ağla bağlantıyı keseceksin hocam başka türlü olmaz ama ondan önce kaspersky 2012 yi trialini bilgisayara kur bi tarat istersen geçenlerde klavyeler işlemiyordu çok bekletiyordu kaspersky i bir bilgisayara kurdum diğer 2 bilgisayarda kurtuldu :) ayrıca labdaki bilgisayarlara deepfreez işlevinde bir program kurun iyi oluyor gerçekten.

hata ağ sorunu mu? eğer öyleyse kabloların yanlış çakılması yada bozuk switc buna neden olabilir. yoksa yeni formatlanmış pcnin virüslü olması(format attığınız cd, flash temiz ise) zor

backup_restore' Alıntı:
hata ağ sorunu mu? eğer öyleyse kabloların yanlış çakılması yada bozuk switc buna neden olabilir. yoksa yeni formatlanmış pcnin virüslü olması(format attığınız cd, flash temiz ise) zor
eğer ağdan yayılıyor ve ağı sıfırlamaz isen format da atsan virüs gene bulaşır hocam

arkadaşlar temiz pclere drive vaccine kurdm deepfreeze tarzı biliyosunuz.nsl bulaşıyor anlamadım.ölcem kahrımdan.20 makineyi 2 kez formatladım :cry:

Kurulum yaparken kullandığınız kaynaklarda sorun görünüyor.Örneğin; kurduğunuz Windows yazılımı güncel değildir ya da flash belleğinizden yüklemeye çalıştığınız programla birlikte virüs tekrar bulaşıyordur.Öncelikle bu sorunun neden kaynaklandığını araştırın.Conficker isminde bir solucan ile çok uğraştığımı hatırlıyorum,bütün ağı kapatıp bilgisayarların internete girmesini engelliyordu,her ne kadar bunu temizlemekle uğraşsamda bir şekilde tekrar karşıma çıkıyordu.Bende sorunun kurduğum Windows yazılımından olduğunu anladım ve gerekli güncelleme paketi ile bu solucandan kurtuldum.Açık kapıyı bulup kapatmadığınız sürece sorununuz devam edecektir ve antivirüs yazılımlarıda belli bir noktaya kadar size yardımcı olacaktır.Bazen temiz olarak düşündüğümüz bilgisayarda bile hiç ummadığımız açıklar, virüsler çıkabiliyor...

emrahgunes' Alıntı:
Kurulum yaparken kullandığınız kaynaklarda sorun görünüyor.Örneğin; kurduğunuz Windows yazılımı güncel değildir ya da flash belleğinizden yüklemeye çalıştığınız programla birlikte virüs tekrar bulaşıyordur.Öncelikle bu sorunun neden kaynaklandığını araştırın.Conficker isminde bir solucan ile çok uğraştığımı hatırlıyorum,bütün ağı kapatıp bilgisayarların internete girmesini engelliyordu,her ne kadar bunu temizlemekle uğraşsamda bir şekilde tekrar karşıma çıkıyordu.Bende sorunun kurduğum Windows yazılımından olduğunu anladım ve gerekli güncelleme paketi ile bu solucandan kurtuldum.Açık kapıyı bulup kapatmadığınız sürece sorununuz devam edecektir ve antivirüs yazılımlarıda belli bir noktaya kadar size yardımcı olacaktır.Bazen temiz olarak düşündüğümüz bilgisayarda bile hiç ummadığımız açıklar, virüsler çıkabiliyor...

evt hocam ya internete girme sorunu da var labdaki bilgisayarların.sanırım ilk işim temiz bir windows cd si bulup en güncel haliyle format atmak ve asla flash bellek kullanmayacağım.cd den yükleme yapacağım bakalım.bu arada bir bilgisayarı formatlasam diğerlerine imaj alıp yüklesem sorun çözülür mü acaba.denediniz mi

bi ara ben de öyle bi hata alıyodum. şimdi hatırlamıyrum ama bi program yüklemiştim.bu programı çalıştırdığımda böyle bir hata veriyordu.

bu prıgram için veri yürütmesini engelleme işlemini iptal etmiştim düzelmişti..yine ağla ilgili bir programdı sanırım..

aktif hocam ya.yıllardır kullanıyorum.kaç yıllık öğretmenim hiç böyle bir şey başıma gelmemişti.çalıştığım 3. okul. her okulda labı sıfırdan adam ettim ama yok burda yapamadım çıldırmak işten değil

Geri