Arkadaşlar kırık dökük bir Bt sınıfında geçen yıldan görev yapmaktayım, geçen yıl düz lise olan okul bu sene sağlık meslek oldu ve sağlık meslek liselerinde zorunlu dersler var, bir sınıfa 6 saat toplam derse girdiğim oluyor, toplamda 20 saat ders var 16'sı bende, neyse geçen yıldan beri çalışmayan yaklaşık 12 bilgisayar var; kiminin ramleri çalınmış kiminin power yanmış kiminin ne sorunu olduğunu bilmiyorum hiç bir şekilde elektirik gelmiyor, çoğunun Cd sürücüsü bozuk ve fare, klavyeler eksik... Geçen yıldan beri müdüre derdimi anlatamıyorum, hiç bir şekilde ilgilenmiyor, geçen yıl düz lise olmasından dolayı ders azdı ve 12. sınıflaraydı bir şekilde idare ettik zaten 12. sınıflar okula gelmedi ve ben formatörlüğü bıraktım ama bu sene tekrar formatörlüğe başladım ve aynı sorun devam ediyor, müdür bey paraları her yere harcıyor, öğretmenlere (ben hariç) laptop alıyor, müdür yardımcılarına son model bilgisayar alınıyor, koltuklar alınıyor ama benim BT ye bir teknik servis bile çağırılmıyor. Bb senenin başında dedim ki hocam bakın burası artık meslek lisesi bu BT kapatılmaz, zorunlu dersler var, bunları yaptıralım ben nasıl ders işlicem, klavye kullanımı dersim var nasıl işlicem diyorum ama tık yok, o kadar yalvaran yakaran ben değilmişim gibi bugün okula teknik servis çağırmışlar bana hiç haber bile vermediler, senin de ihyiyacın varmıydı diyen yok, artık benden günah gitti resmi yolla olayı üst kurumlara iletmek istiyorum, yardımınıza ihtiyacım var, izleyeceğim prosedür ne olmalı yorumlarınızı bekliyorum..