BT Sınıfının İnternet bağlantısını Kesmek istiyorum

Kodla Büyü

hayat86

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bts sınuıfında ders işlerken internet bağlantısını kesmek istiyorum ancak tüm okula buradan internet dağıldığı için ethernet kablosunu çıkarma gibi bir şansım yok. netop 5 kullanıyorum .Acaba farklı bir yöntemle interneti engelleyebilir miyim. ya da netop 5 de sadece istediğim program çalışsın diğerlerine erişim kısıtlansın istiyorum nasıl yapıldığını bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Arkadaslar netop 5 de interneti kesmenin yolunu buldum.
policy--
options
new oradan ayarlardan sadece interneti engelledim ama şimdi yeni bir sorunum var sekizinci sınıflar pc yi açıpğ kapatınca netop otomatyik açılsa bile bu ayarlar resetleiyor

BT sınıfının muhtemelen öğretmen bilgisayarının sağında yada solunda tavanda cam kapaklı bir dolap var. onun içinde anahtarlı bir piriz var. o anahtarı OFF yaparsan sınıfın ağ bağlantıları komple kesilir.

turan64' Alıntı:
BT sınıfının muhtemelen öğretmen bilgisayarının sağında yada solunda tavanda cam kapaklı bir dolap var. onun içinde anahtarlı bir piriz var. o anahtarı OFF yaparsan sınıfın ağ bağlantıları komple kesilir.

öğretmen bilgisayarının sağında yada solunda :oops:
tavanda cam kapaklı dolap :?:
onun içinde anahtarlı bir piriz var :puhaha:
...
bu mesajı yazan bilgisayar öğretmenimi acaba???

turan64' Alıntı:
ya da o dolaptan idareye de internet dagıtıldıgı için öğretmen bunu yapamıyordur hatta önceki bilgisayar öğretmeni o dolabın anahtarını kaybetmiş açılmıyordur :idea: :idea:

hayat86' Alıntı:
turan64' Alıntı:
ya da o dolaptan idareye de internet dagıtıldıgı için öğretmen bunu yapamıyordur hatta önceki bilgisayar öğretmeni o dolabın anahtarını kaybetmiş açılmıyordur :idea: :idea:
ilahi hocam insan durur durur da 1 yıl sonra mı hortlatır konuyu :D

BaRBaRYaN' Alıntı:
turan64' Alıntı:

öğretmen bilgisayarının sağında yada solunda :oops:
tavanda cam kapaklı dolap :?:
onun içinde anahtarlı bir piriz var :puhaha:
...
bu mesajı yazan bilgisayar öğretmenimi acaba???

iki cevap da süper olmuş yalnız :puhaha:

Geri