BT sınıfının taşınması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mriza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mriza

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar deprem güçlendirmesi için mayıs ayında bt sınıfının olduğu binamız tadilatı alındı tabi sınıfı da bir yere depo ettik. geçen binaya girdim ne durumda sınıf diye. Yerler seramik olmuş, 21 priz vardı ve bunlara ait sigortalar vardı ama hepsi gitmiş yerine 2 tane priz koymuşlar sadece yani sınıfın baya işlemden geçmesi gerekiyor. Acaba bununla ilgili bir yönetmelik var mı? Yoksa kendi kafamıza göre sınıfı dizayn ettirebilir miyiz?
Birde sınıf düzenini iç içe 2 u şeklinde mi önerirsiniz, normal sınıf düzeninde mi yoksa başka bir şekilde mi?
Yardımlarınızı bekliyorum...

Şu anda ilgili yazıyı bulamadım ama bt sınıflarının hazırlanması konusunda bir yönetmelik yada resmi yazı vardı. Yerlerin kaplamasının nasıl olacağına kadar bazı maddeler içeriyordu.

Bilgisayarları sınıf sıra düzeninde yapmanın çok yararlı olmayacağını düşünüyorum. Geniş bir U tarzı uygun bence. U'nun açık uç tarafında tahta ve öğretmen masası, u'nun altındaki kısıma da projeksiyon yerleştirilebilir. Bu konuda da önerisi olan çok çıkacaktır.

aynı durum bende de var ben en çok tesisat sistemini nasıl eski haline getireceğimi merak ediyorum...

omd' Alıntı:
Bilgisayarları sınıf sıra düzeninde yapmanın çok yararlı olmayacağını düşünüyorum. Geniş bir U tarzı uygun bence. U'nun açık uç tarafında tahta ve öğretmen masası, u'nun altındaki kısıma da projeksiyon yerleştirilebilir. Bu konuda da önerisi olan çok çıkacaktır.

Tek u yetmiyor masalar biraz büyük o yüzden tek u düzeninde 12 bilgisayar sığıyor

Geri