BT sınıfının temiz kalması için öneriler?

Kodla Büyü

ozcankurucu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Müdürümüz seneye bilişim sınıfına halıfleks kaplatıp öğrencilere de girişte verilecek terliklerle sınıfa alınmasını teklif etti. ana sınıfı gibi yani. bu fikre ne dersiniz arkadaşlar.

illa öyle bişey yapacaksanız galoş daha mantıklı bence, terlik pek uygun değil gib :|

halıleks iyi fikir değil bence.elektirik süpürgesiyle temizlenmesi şart.hijyen daha zor sağlanıyor bence.l
laminant bence daha iyi.
yada şu promegaların dünya bankası 3000projesi kapsamında kurulan bt sınıflarının gri zemini çok kullanışlı.(kaplama maddesi ne bilmiyorum)

ayrıca her öğrenci yanında terlik mi getirecek?ortak terlik iyi olmaz.galoş daha iyi sanki.

önceki okulum gerçekten pis çamurlu bi okuldu. galoş kullandırıyorduk ama zaten dersimiz 40 dk. 10 dk galoş getiren getirmeyen kiminin almaya parası olmaz kimi parayı harcar galoşa vermez. çok vakit kaybettiriyordu. şimdiki okulum köy okulu ama müdürümüz çok titiz çamurlu ayakla okula bile almadığından ve hizmetli düzenli temizlik yaptığından sınıfımız önceki okuluma göre çok çok daha temiz

deniz hocam ben dönem başında toplu olarak alıyorum galoş parasını...ders öncesinde tekrar para topla derdim olmuyor, böylelikle zaman kaybım da...

deniz1903' Alıntı:
önceki okulum gerçekten pis çamurlu bi okuldu. galoş kullandırıyorduk ama zaten dersimiz 40 dk. 10 dk galoş getiren getirmeyen kiminin almaya parası olmaz kimi parayı harcar galoşa vermez. çok vakit kaybettiriyordu. şimdiki okulum köy okulu ama müdürümüz çok titiz çamurlu ayakla okula bile almadığından ve hizmetli düzenli temizlik yaptığından sınıfımız önceki okuluma göre çok çok daha temiz

Hocam ders süresinden harcamamak için biz kantine devrettik galoş işini. Ben de bir miktar yedekte tutuyorum, onu da hiç parası olmayanlara veriyorum. En iyisi galoş.

biz pvc kapli zeminde kar kisda olsa paspaslanip temizlendi mi mis gibi kullaniyoruz. galos denemesen onceki okulda yapilirdi kimi galos alir kimi almaz okul zaten galos vermez bir sürü sorundu

hocam ayak kokusu zihni açar faydalıdır fakat bir middet sonra mide bulandırır, ve ortaya kusanlar daha kötü bir koku yayar neticede sınıfa iğrenç bir koku siner daha kapıdan giren 1 ay sonra o nahoş kokuyu hissedip geri çıkmak isteyecektir. biz denemiştik aynen bunları gördük kusmuğu temizlemekte cabası hiç bulaşmayın. :mrgreen:

Bi kere anasinifini kaç öğrenci kullanıyor? 20 ile 40 arasındadır, bt sınıfını hafta boyunca yüzlerce öğrenci kullanıyor. Bence hiç iyi bir fikir değil, ben sürekli hizmetliye temizlettiriyorum.

Halıfleks statik elektrik ürettiğinden Bt sınıfı için uygun değil bence.

Bizim himetli arkadaş zaten temizlemediği için oluyor ya bu sorunlar arkadaşlar.bilgisayarların tozunu zaten öğrencilere aldırıyorum.

galoş kullanımı etkili olur mu ki,ben kullandırsam diğer öğretmenler bt sınıfını kullandıklarında buna dikkat etmiyor ki :oops:

öğrenciler galoş konusunda bilinçlendikten sonra, diğer öğretmenlerin uyarılarına, dikkat etmelerine gerek kalmıyor hocam...

Geri