Bt sınıfına bilgisayar ve donanım isteme

Kodla Büyü

burock_26

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mrb arkadaşlar
Yeni atanan stajer bir öğretmen olarak sizlere sormak istedim
Ben 2 okula gidiyorum lablarda mouse klavye ve bilgisayar eksikliği var müdürlere iletiyorum ama pek bi sonuç alamıyorum
Ne yapabilirim?
.......yardım please

Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınıızı esirgemeyin
zor durumdayım gerçekten :cry:

1-Okulun mali durumu iyiyse müdürle konuşun ve malzemeleri almasını isteyin
2-Müdürle konuşun daha sonra öğrencilerle de fikir birliği yapıp öğrencilerden para toplayın
3-Donanım yetersiz deyip idareye rest çekin ve BT sınıfını kapatın derslerinizi sınıfınızda yapın(Bir süre sonra öğrenciler pes edip para toplama işi kolaylaşabilir)
4-Esnaflardan godamanlardan idarenin tanıdıkları varsa yardım isteyin
5-Lions kulüp veya rotary kulüp varsa bulunduğunuz yerde onlardan yardım isteyin(Her ne kadar bu kulüplere karşı olsamda faydalı olabilir)
6-İdealist yaklaşımları bırakıp ne varsa elinizde olanlarla idare edin,işinizi yapın çıkın kimseye eyvallahınız olmasın

labınızın garantisi devam ediyorsa btariza.meb.gov.tr adresinden arıza talebinde bulunun gelip kursunlar

hocam garanti altında değilse sistemleriniz ( lab. kurulalı 36 ay olmadıysa) ariza.meb.gov.tr ye bildirin ama 36 ay geçtiyse hoca mmecburen okul bütcesinden karşılamanız gerekecek. Hocam acı bir tecrübeyi paylaşayım sakın ola bilgisayar malzamesi için sen para toplama. sonra izah edemiyorsun. okul müdürlüğüne söyle onlar öğrencilerden toplasın eğer okulun imkanı yok diyorsan.

malesef öğrencilerin de idarenin de durumu yok lion ya da roatry klüpleri bilmiyorum ki nasıl olur?

lions yada rotary kulküpler masonların kulübü her okula yardım etmeyebilirler sen bi mail at hocam tabi önce müdüre söle

hımm eger garanti kapsamındaysa bende haber vereyim mause lar klavye ler calısmıyo dogru duzgun.ayrıca ne yaptıysam internet gelmedi.idare de var lab ta yok.

hocam ben bundan önceki okulumda her öğrenci 1 tl toplamıştım. 14 sınıfa girdiğim için tüm öğrenciler getirmediği halde yeni mouselarımı alabilmiştim.

okulumda yeniyim hocam.ama idare nin dedigine gore aileler okulun 2 ayda bir verdigi 10 tl yi bile cocuklardan aliyomus. kirsal da bir yibo dayim.bu mumkun deil esnaf ta pek ilgisiz.veliye diyomus bi hoca arkadasimiz cocuga calisma ortami hazirlayin.adam diyomus ozaman sen niye maas aliyopsun

hocam meteksan klavye ve mouseları garanti dışına çıkarmış haberin olsun bende istemiş mouse vermediler adamlarda haklı her dönem mouse getirmekten adamlar da bıktı.

Geri