BT sınıfına modem tavsiyesi

Kodla Büyü

taner2309

Aktif Üye
Arkadaşlar BT sınıfındaki modem air ties RT 204 modeli ama hiç performanslı değil.Yeni bi modem aldırmayı düşünüyorum.25 bilgisayarı rahat kaldırabilecek.Fiyatı aşırı değilse önemli değil.Şöyle Güzel bi tavsiyesi olan varmı acaba.

Şimdiden teşekkürler.

x6 yı bilirim ama onu tek bilgisayarda kullanmıştım.Şimdi Bt sınıfında yakalşık 25 bilgisayar var.Acaba şişermi modem

LINKSYS WAG160N ya da ZYXEL PRESTİGE 661HW ikisinide okullarımızda hala kullanmaktayız.

Ben zyxel kullanıyorum hocam bu zaman kadar hiç problem yaşamadım ve tavsiye ederim. benim modem Prestige 661H-61 ama daha üst modelleri var incelemenzi tavsiye ederim hocam.

taner2309' Alıntı:
msa' Alıntı:
LINKSYS WAG160N ya da ZYXEL PRESTİGE 661HW ikisinide okullarımızda hala kullanmaktayız.
peki hocam hiç problem yaşıyormusunuz.bazen takılma net açamamma gibi

Bazen takılma olması doğal çünkü meb internetini kullanıyoruz. Ama bu sene takılma az oluyor. Meb interneti önceki senelere göre daha seri.

Piyasadaki en iyi modemler Zyxel ve Linksys dir. Bunlara Airties i de ekleyebiliriz kaliteli modemler yapıyorlar. Bu üç markanın dışına çıkmanı tavsiye etmem. Bizim kullandığımız modemleri tavsiye ederim.

Geri