BT sınıfında internet hızınız kaç Mbps?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mavi85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mavi85

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ingilizce öğretmenimiz dynet programını tüm pclere kurmamı istedi, ama program kurulurken internete bağlanması gerekiyo ve ilgili sitesinden içerik alıyor, bizim okulun internetini bakanlık ödüyomuş hızı da 1 mbps, çok yavaş olduğu için olmuyo, kullanırken de sıkıntı oluyor aynı anda 20 pcden dynete girip internete bağlanmak, müdüre özel hat alalım arttıralım dedim, maliyetli olmaz dedi.

sizin bt sınıflarında nasıl hallediyorsunuz dyned işlerini internetinin hızı ne kadar bakanlığın ödediği, bizim bt sınıfı 2006da kurulmuş. meb internet hızını arttırma şansımız var mı?

bağlantı hızımızı artırmak için nereye nasıl başvurmalıyız benim de 1 megabit yetmiyor 15 bilgisayar açılınca google bile zor açılıyor

1Mbit Meb bağlantısını 4 Mbit yapabiliyorsunuz.ama farkı (sanırım 20-30TL civarı) okul ödüyor.

Dyned için çok da hız önemli değil diye düşünüyorum.ben de 2 BT sınıfında 16Mbit var.bir BT sınıfında ise 1mbit Meb hattı var.

parası önemli değil meb hattı hızı maksimum ne kadar artıabiliriz acaba ?

şuan için maksimum 4Mbit yapılabiliyor.bağlı olduğunuz telekomu arayın önce.idarecilerden biri okuldan yazı yazıp giderse halleder.bizim müdürbaşyardımcısı gitmişti öyle 4Mbit yaptırmıştık.sonra da özel hattı alınca yeniden 1Mbite düşürmüştük.

pazartesi ilk iş bu hızı halledeceğim sanırım, bizde özel hat var da sadece benim lab meb hattı sıkıntı orada o yüzden hızlandırmak istiyorum inş da olur

Bizim okulda meb hattı sadece öğrenci bilgisayarlarında. Ana bilgisayarda 8mbit özel hattı kullanıyorum. Öğrencilere yetiyor 1mbit..

Bütün okul 1 Mbit interneti kullanıyor. Pazartesi ilk iş 4Mbit e geçme işini idareye bildirmek olacak.

Bağlı olduğumuz Telekom Müdürlüğüne sorduk İlçe milli eğitime sorduk meb internet hızınızı arttıramazsınız diyorlar. Siz nasıl yaptınız?

Müdür bey resmi yazı yazdı.Müdür başyardımcımız bağlı olduğumuz telekoma yazıyla gidip halletti.iptal ederken de aynı işlemi yapmıştık.
nasıl olmaz diyorlar anlamıyorum yapan bir sürü arkadaş var.siz nerdesiniz hocam?bizde hiç sıkıntı olmamıştı.(ist.Zeytinburnu)
Bir de ilçe formatörünüze sorun.Ama farklılık göstermemesi lazım bu işlerin.

Şu aralar internet hızımızdan çok memnunum. hiç sorunum olmuyor, hız artırımı da yapmadık. geçen yıllarda böyle değildi bayağı sorun yaşamıştık. sizdede böyle değil galiba!

arkadaşlar okula bt sınıfı yaptık. ek bina içersinde. ana binadan yaklaşık 100 m lik cat6 çektik. hız 1 mbps bile değil. nasıl yapsak bilemedim. önerisi olan var mı

Geri