bt sınıfında internet kablosu

Kodla Büyü

camlıca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar BT sınıfında internet kablosunu (ağ) bilg takıyorum ama internet yok aynı yerde öncede bilgisayar vardı güzel çalışıyordu ama bilg . değişince int çalışmıyor . ne yapmalıyız

ıp ve dns adreslerini kontrol et. birde swiche bağlantı geldigine emin ol eğer geliyorsa kabloların portlaını değiştir

hocam ağ simgesi normal mi?yoksa sınırlı bağlantı uyarısı mı veriyor? eğer öyleyse daha önce öğrenci bilgisayarında sorun yoktu dediğinizden yola çıkarak switch te bir sorun olmadğını düşünüyorum bu durumda büyük ihtimalle dns ayarlarındandır.

hocam ağ simgesi normal mi?yoksa sınırlı bağlantı uyarısı mı veriyor? eğer öyleyse daha önce öğrenci bilgisayarında sorun yoktu dediğinizden yola çıkarak switch te bir sorun olmadğını düşünüyorum bu durumda büyük ihtimalle dns ayarlarındandır.

Benzer olay benim de başıma gelmişti, format atmıştım o zaman, düzelmişti.
aygıt yöneticisini açıp ağ bağdaştırıcısı--->gelişmiş--->speed&duplex ayarındaki tercihleri değiştirmeyi dene birde

bir ihtimal de

hocam denetim masası > internet seçenekleri > bağlantı > yerel ağ ayarları sayfasında hiç tik kalmasın tüm tikleri kaldır eğer varsa

Geri