BT sınıfındaki Klimalar-Temizlik Bakım

Kodla Büyü

forumdas

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bt sınıfındaki klimaları nasıl temizliyorsunuz, bakım yaptırıyor musunuz?
Yaptırıyorsanız kime, nasıl yaptırıyorsunuz?

Ben markasını dahi öğrenemedim, hiçbir yerinde yazmıyor :)

ben her dönem öğrencinin birine filtresini çıkarttırıp yıkatıyorum. filtre kuruyana kadar üstünün iç kısmının filan tozunu alıyoruz. sonra da filtresini takıyoruz bu kadar. hiç yoktan iyidir. aslında servisler 60 70 tlye temizliyorlar iyice. bu şekilde çok ama çok sağlıksız ama okulun bütçesi yetersiz bunu yaptırmaya

ben geçen yıl airfel klima servisini çağırdım ,bikaç bakım yaptı sınıfımda kalorifer peteği olmamasına rağmen süper ısıtıyo

Bizim tüm sınıflarda klima olduğu için senede bir defa (yeterli olmasa da) servis geliyor temizliyor. İnanın klimanın o halini görünce çalıştırasım gelmiyor ama mevbur kalıyorum. Toz yuvası içi ve o tozu soluyoruz gün boyu

aytduman' Alıntı:
ben geçen yıl airfel klima servisini çağırdım ,bikaç bakım yaptı sınıfımda kalorifer peteği olmamasına rağmen süper ısıtıyo

aynen hocam benim de klimanın markası airfel ve kalorifer peteği yok sınıfımda. ısıtmasından memnunum ama bakımı yapılmıyor. sınıfta nefes almaktan tiksiniyorum ama okul bakımını yaptıracak gibi değil. kendim karşılamayı düşünüyorum. servis bakımı ne kadara yapıyor?

BBNET
Geri