size kalmış hocam bu 100 liraya da switch var, 700 liraya da...Fazla para gitsin istemiyorsanız 100 liraya switch alırsınız, kabloları duvara çakarak(kroşeler yardımıyla) sadece kablo+konnektör ile bu işi 150-160 liraya mal edersiniz...
Daha iyi bir şey olsun derseniz, küçük kanallarla bu işi halledebilirsiniz, kanalların içinden geçirip bilgisayarlara geldiği noktada kanallardan çıkarırsınız... Kablo aynı kablo gider ama kanal fiyatlarını bilmiyorum...Biraz daha iyi bir switch de alabilirsiniz.
Çok daha iyi bir şey olsun derseniz tavsiyem kalın kanallar yardımıyla bu işi yapmanız, hem elektrik girişleri hem de konnektör girişleri kanal üstünde olur ve size sadece küçük bir kablo ile bilgisayara bağlantı yapmak kalır.. Bu son 5-6 senede BT sınıfı döşenen okulların hepsindeki sistemdir...Maliyetli olur ama ömürlük olur...Ben 4 sene önce bu işi, 1400 Tl ye hallettirmiştim..Ama switch hariç...Şu anda fiyatın çok arttığını sanmıyorum.
Elektrik pano hakkında (fiyat olarak) bilgim yok, benim 1400 Tl ye yaptırdğım sistemde panoda düzenlenmişti ama hali hazırda bir pano vardı