BT sınıfları için öncelik bt derslerine mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

emsal

Üye
arkadaşlar benim okulda iki tane bt sınıfı var biri geçen yıl kurulmuş fakat ben kullanamıyorum niye dynet için ingilizce öğretmenine verilmiş ben ise eski labda kırılmış dökülmüş bilg.larla uğraşıyorum.

sizin atandığınız okullarda da durum böyle mi? yani not vermiyoruz diye bt dersleri hep ikinci planda mı kalacak?

umay06' Alıntı:
hocam dönüşümlü kullansanız 1. dönem-2.dönem gibi...

hocam gelde bunu idareye anlat. bana sürekli biz bu sınıfı dynet için kurdurduk, bir vakıf bağışladı bunun(dynet) için deyip duruyor.
bende sürekli meb in kontrolünde kuruldu bağışlayan kurumlar, vakıflar değişebilir ama meb kurdu diyorum ve ortak kullanmak gerekir ama anlatamıyorum

madem size kullandırmıyorlar o labın hiç bir sorunu ile ilgilenmeyin
bir kaç hafta içinde bilgisayarlar arıza çıkarmaya başlayacak ve size işleri düşecektir. İngilizce branşındaki arkadaşlarınızın da bu işlerden pek anlayacaklarını sanmıyorum

dynet süreklilik gerektiren bir program değil. 2 - 3 haftada bir 1 - 2 saat kullanılabilir her sınıf için. Hatta her öğrencinin evinde artık Pc var. Cd kopyalayıp öğrencilerin kullanıcı adı ve şifrelerini verin evde kullansınlar.

dynet için lab kuruluyorsa bu ülkede vay hanlimize. Orda bir yanlış anlama var. dynet sanıldığı kadar iyi bir program değil. verimli çalıştığınıda görmedim.

fahrican' Alıntı:
madem size kullandırmıyorlar o labın hiç bir sorunu ile ilgilenmeyin
bir kaç hafta içinde bilgisayarlar arıza çıkarmaya başlayacak ve size işleri düşecektir. İngilizce branşındaki arkadaşlarınızın da bu işlerden pek anlayacaklarını sanmıyorum
iyi fikir

Geri