BT sınıfları kapatılacak mı?

Kodla Büyü

senayky

Site Gezgini
Arkadaşlar BT sınıflarının kapatılacağı gerçekten doğru mu? Bir arkadaşın müdürü bugün kapatılabilir demiş, Bu konuda bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi?

BT Sınıflarının kapatılacağını zannetmiyorum. Çünkü Okullar Hayat Olsun projesinde sürekli BT sınıfları halka açılacak, yok zemin katlara alınacak vs deniyor. Fatih Projesinde BT sınıfıyla ilgili bilgiler istendi. Bunlardan dolayı kapatılmaz. Ama kapatılmaması BT öğretmenlerinin itibarını geri getirmeyecek.

bizim burada milli eğitim müdürü kesinlikle öyle bişey yok demiş daha dün demiş yani. bizim müdür söyledi resmen sorulmuş yani. zaten okullar hayat bulsuna terssss

arkadaşlar yazılar gayet net açık , okuyalım ya ...ali şunu demiş ,veli bunu....

Okullar Hayat Olsun projesi herşeyi açıklıyor .....

karinca_52' Alıntı:
arkadaşlar yazılar gayet net açık , okuyalım ya ...ali şunu demiş ,veli bunu....

Okullar Hayat Olsun projesi herşeyi açıklıyor .....
Hocam Müdürlerden duyunca insan bir bildiğimi var acaba diyor...

kapatılmaz. saat 8-9 a akadar büyük ihtimalle ek ücret vermeden başında beklememiz istenir. hoş ücretini verseler bile haftanın 7 günü 8-9 a kadar okulda kalmak işkenceden başka bişey değil.

Ben cuma günü müdür yardımcımızla fatih projesi ile ilgili okullara gönderilen yazıdaki formu doldurdum.

Forma okul eğitim ortamları (sınıflar, müzik sınıfı, sosyal bilgiler sınıfı, resim vs. ) bilgilerini falan sormuşlar. Özellikle okul eğitim ortamlarının açıklamasında BT sınıfları hariç demişler. Bende dedim bizim bilgisayar sınıflarını saymıyorlar heralde :(

Ama ikinci sayfada özellikle bt sınıfları için form oluşturmuşlar, diğer eğitim ortamlarından ayrı tutmuşlar yani. Ben buradan kapatılmayacağını anladım, zaten kapatılmayacağı okullar hayat olsun projesinden de belli gibi.

skipper_forum' Alıntı:

Kapatanın da, kapatmayanın da...

Bu TTKB denilen illet kurumun 2010 Temmuz ayında yayınladığı haftalık ders saatleri çizelgesinden beri huzur kalmadı. Salla başını al maaşını bundan sonra; okulumu, ilimi, bakanlığı, ülkeyi, dünyayı ben mi kurtarıcam.

Devletten çok devletçi olmanın anlamı da yok ya, onlar öyle istiyorsa ben de yatarım aklıma da gelmez. Ha beni 08.00 ile 21.00 arası okulda tutacak tanımıyorum.
657 sayılı devlet memurları kanunu madde 99:
Madde 99 – (Değişik: 30/5/1974 - KHK/12; Aynen kabul: 15/5/1975 - 1897/1 md.)
Memurların haftalık çalışma süresi genel olarak 40 saattir.
Bu süre Cumartesi ve Pazar günleri tatil olmak üzere düzenlenir.

BEN BUGÜN Bİ KARAR ALDIM SİZLERLE DE PAYLAŞMAK İSTEDİM. SADECE TEKNİK DÖKÜMAN PAYLAŞIMLARINA KATILACAĞIM FORUMDA. BAŞKA BİŞEY İLE İLGİLİ ARTIK YORUM YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. BU SON YAZIM BU KONULARLA İLGİLİ. BT FORMATÖRLERİ (ÖĞRETMENLERİ DEĞİL YOK ÖYLE BİŞEY ARTIK) HAKLARINI SAVUNMAKTAN ACİZ OLDUKLARI İÇİN KADERLERİNE ARTIK RAZI OLMALIDIR. NORM FAZLASI OLANLAR ÜZÜLMEMELİ, MÜDÜRÜ "DERSİ KALDIRIRIM HA" YA DA "SEN 17.30 A KADAR BURDA DURACAN" DİYENLER ALINMAMALI, "BT SINIFLARI KAPATILIYORMUŞ" DİYENLERE "HAYIRLISI" DENMELİ, "BİLGİSAYAR DERSİ GEREKSİZ, SAÇMA" DİYENLERE "EYVALLAH" DENMELİ, ÖĞRETMENLER ODASINA İNİLMEMELİ, İŞİMİZ OLAN TAMİRCİLİĞE ALIŞMALISINIZ. SİZE DE TAVSİYEM ARTIK TEKNİK PAYLAŞIMLARA ODAKLANMANIZDIR. SAYGILAR SEVGİLER.

bu forumda 100 kere yazsın 101. de yine araştırmadan yine soruyorlar. 1000 kere yaz 1001. de de sorararlar. Ne idarecisi okur resmi yazıları ne öğretmeni.

Ogretmenler odasına gelen yazıları kac ogretmen lmzalıyor. En son ne zaman teblıgler dergisını okudunuz.

Geri