BT Sınıflarına Norm Kadro Verilmiyor Muydu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan uxexes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

uxexes

Aktif Üye
arkadaşlar öncelikle kimsenin moralini bozmak, yalan- yanlış bilgiler vermek istemediğimi belirteyim.

bu gün 23 nisan provası için sabah ilçe milli eğitime çağırıldım. erken saatlerde gitmişim, hocam oturun bir çayımızı için dedi ilçe müdürü.

sohbet ederken kadrolu atama için hangi okulların açık gösterildiğini sordum, (ilçede bilişim sınıfı olan 4 okul var)sadece anadolu imamhatip lisesinde açık olduğunu söyledi müdürü bey. ve ardından artık tüm öğretmenlerin bilgisayar öğreticisi(!) olacaklarını, bilişim sınıflarına gerek kalmayacağını belirtti. :verymad:

normları sordum, bize bu konuda bilgi gelmedi dedi. bende bilişim öğretmenlerinin mağdur edildiğini söyledim. :cry: merak etmeyin hocam milli eğitim eldeki bilişim öğretmenlerini başka alanlara kaydırır dedi. o sırada telefon geldi ve konuşmamız kesildi.

zihniyet değişmiyor, milli eğitim bizi pek sallamıyor gibi.

norm kadrolar konusunda neden kesin bir bilgi yok. ilçe milli eğitimler olaylardan bi haber. bizimle ilgili çalışma yapacaklarını söylemişlerdi. kendimi kötü hissediyorum :? geleceğimiz konusunda çok umutsuzum :cry:

Bırak hocam ilçe milli eğitimi il milli eğitimi, bakanlıktakilerin bile neler olup bittiğinden haberdar olduğunu sanmıyorum. . Bunlar ne yaptıklarını kendileri de bilmiyorlar?

hocam sanırım MEB bize psikolojik baskı yapıyor. canımızdan bezdirecekler. :verymad:

kimsenin birşey bildiğiyok bakanlık bile eğiticilerle ilgili yazısını 3 gün sonra düzeltti
böyle konuşanlara vereceğin tek cevap ANLAT ANLAT HEYECANLI OLUYOR

bu tip cümleler kişilerin kendi görüşleri canınızı sıkmayın.

ya bu işi sallayıp sallayıp seçimden sonra patlatacaklar kararlarını heralde...bizde susalım bekleyelim pısırık pısırık... arkamızdan gülüyolardır ne saf bu bilgisayarcılar ya eline vur ekmeğini al diye...

uxexes' Alıntı:
arkadaşlar öncelikle kimsenin moralini bozmak, yalan- yanlış bilgiler vermek istemediğimi belirteyim.

bu gün 23 nisan provası için sabah ilçe milli eğitime çağırıldım. erken saatlerde gitmişim, hocam oturun bir çayımızı için dedi ilçe müdürü.

sohbet ederken kadrolu atama için hangi okulların açık gösterildiğini sordum, (ilçede bilişim sınıfı olan 4 okul var)sadece anadolu imamhatip lisesinde açık olduğunu söyledi müdürü bey. ve ardından artık tüm öğretmenlerin bilgisayar öğreticisi(!) olacaklarını, bilişim sınıflarına gerek kalmayacağını belirtti. :verymad:

normları sordum, bize bu konuda bilgi gelmedi dedi. bende bilişim öğretmenlerinin mağdur edildiğini söyledim. :cry: merak etmeyin hocam milli eğitim eldeki bilişim öğretmenlerini başka alanlara kaydırır dedi. o sırada telefon geldi ve konuşmamız kesildi.

zihniyet değişmiyor, milli eğitim bizi pek sallamıyor gibi.

norm kadrolar konusunda neden kesin bir bilgi yok. ilçe milli eğitimler olaylardan bi haber. bizimle ilgili çalışma yapacaklarını söylemişlerdi. kendimi kötü hissediyorum :? geleceğimiz konusunda çok umutsuzum :cry:
ilçe mem e de görev yapanların yeteri derecede biligili olmadıklarını bende gördüm... benim okulda 8 saatim vardı okul norm fazlası diye göstermişken il mem normu 1 olarak gösteriyor... daha sağlıklı bilgi için il mem veya bakanlık la temas kurulmalı.. gerçi hepsi aynıya yinede ilçe mem ve okulları en az güvenilir birimler

ilçe mem den normlar belirlenmiyor mu? müdürün elindeki liste belirledikleri normlar vardı.

bilişimcileri birleri fena halde uyutuyor. alttan alta kuyumuzu kazıyorlar. umarım ilçe müdürünün bilgisi yanlıştır ama bu konu müthiş karamsarım :cry:

bende norm fazlası oldum.okul ilçeye norm 1 mevcut 1 diye göndermesine rağmen bölge normu kontenjanından norm fazlası gözzüktür.okula norm verilmemiş zatenn eğitim bölgesinde 3 kişi norm fazlası olmadı.

Geri