BT SINIFI ile ilgili bir soru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan webtiger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

webtiger

Aktif Üye
Arkadaşlar bu sene atandım.Ancak BT sınıfı mebbis de oluşturulmamış.Bu yüzden formatörlükde yattı.İkinci dönem Mart ayı başvurularından önce BT sınıfımını oluşturmam gerekiyor.Müdürümde MEBBIS 'de BT sınıfını oluşturmam için yetki verdi.Bende ubak projesi kapsamında verilen 2008 de dağıtılan bilgisayarlarla laboratuvarı oluşturdum.Teslim edilen bilgisayar sayısı 10 adet exper marka bilgisayar.Ayrıca müdür odasında 1 notebook ve ayrıca dell marka bir bilgisayarımız var.
Başka bir okulda görev yapan müdür arkadaşta onu sen oluşturma önce müdürünüz ilçe meb e gitsin dedi. Ayrıca mebbis ekranında kursiyer sayısı var oraya ilköğretim 2. kademedeki öğrenci sayısını mı giriyoruz yoksa bütün okul öğrencilerinin sayısını mı yazıyoruz ? Bu konuda fikri olanlar cevap yazarlarsa sevinirim.

İşin olmayan şeylere burnunuzu sokmak hoşunuza mı gidiyor? Bırak müdürün halletsin bunları ya da müdür yardımcın sende o süre içinde başka bir okula görevlendirme iste olsun bitsin.

bu işlerle evet uğraşmak hoşuma gitmiyor fakat müdürümüz vekil ve yeni oldugu için ilk dönem formatörlüğüm yandı.Oda okulun bilgisayarcısı olarak benim oluşturmamı istedi.Siz beni tersleyeceğinize soruma cevap verseniz daha iyi olacaktı.Ayrıca her istediğim okula görevlendirme isteyemiyorum bunu bilmeniz gerekirdi.Kimisinin formatörü var yada kimisinde bilgisayar labı yok.

İlinizde 15+1 'in altındakilere görevlendirme yapılıyor mu ? Yapılmıyorsa boşuna uğraşmayın, yapılıyorsa da tüm öğrencileri girin gitsin, sonuçta hepsi sınıftan yararlanıyor...

hocam Şırnak'ta görev yapıyorum.Formatörlük sonuçları açıklandığında 7+1 bilgisayarlı laba formatör vermişler ama başvurularda sadece 1 kişinin ki öyleydi.Bilmiyorum sizce kabul görür mü ? Öğrenci sayımız 250 filan ve normal öğretim

Dediklerinden birşey anlamadım ama Mebbis'deki Bt sınıfı ile formatörlüğün ne alakası var. ? Onu oradan kontrol ettiklerini mi söylediler yoksa, söylemişlerse iyi yemişler. Müdürün onayladı mı tamamdır, kimse gidip de bakmaz Mebbiste bunlar Bt sınfıı var mı yok mu diye.Mebbis dedğiniz şey Tif mi acaba.. Orada da var bilgisayar sayısı falan ama karıştıra karıştıra bulunur herhalde hocam.

hocam ben başvuru yaptığımda bana mail atmışlar ve sistemde bt sınıfı olmadığını söylemişlerdi.Bütün çabamız o yüzden.Çünkü formatörlük yönetmeliğe göre 15+1 bilgisayara veriliyor.Bu bilgisayarlarında anladığım kadarıyla Bt sınıfında olması gerekiyor.

sistemde bts sınıfının varlığı olmadan oraya formatör atanamaz. bizzat mağduriyetini çektim

Geri