Arkadaşlar bu sene atandım.Ancak BT sınıfı mebbis de oluşturulmamış.Bu yüzden formatörlükde yattı.İkinci dönem Mart ayı başvurularından önce BT sınıfımını oluşturmam gerekiyor.Müdürümde MEBBIS 'de BT sınıfını oluşturmam için yetki verdi.Bende ubak projesi kapsamında verilen 2008 de dağıtılan bilgisayarlarla laboratuvarı oluşturdum.Teslim edilen bilgisayar sayısı 10 adet exper marka bilgisayar.Ayrıca müdür odasında 1 notebook ve ayrıca dell marka bir bilgisayarımız var.
Başka bir okulda görev yapan müdür arkadaşta onu sen oluşturma önce müdürünüz ilçe meb e gitsin dedi. Ayrıca mebbis ekranında kursiyer sayısı var oraya ilköğretim 2. kademedeki öğrenci sayısını mı giriyoruz yoksa bütün okul öğrencilerinin sayısını mı yazıyoruz ? Bu konuda fikri olanlar cevap yazarlarsa sevinirim.
Başka bir okulda görev yapan müdür arkadaşta onu sen oluşturma önce müdürünüz ilçe meb e gitsin dedi. Ayrıca mebbis ekranında kursiyer sayısı var oraya ilköğretim 2. kademedeki öğrenci sayısını mı giriyoruz yoksa bütün okul öğrencilerinin sayısını mı yazıyoruz ? Bu konuda fikri olanlar cevap yazarlarsa sevinirim.