BT sinifi olmayanlar

Kodla Büyü

fatihpc

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaslar okulumda bt sinifi yok 16saatte dersim var sizlerde durum nasil dersleri nasil islicez fikri olan var mi

benimde sınıfım dağıtılmış, ve 12 saat dersim var. Paylaşılan yıllık planları inceledim de sınıf olmadan ders nasıl işleyeceğiz hiçbir fikrim yok ... :?

20 saat dersim var. Bilgisayar lab yok .Ben sınıflardaki bilgisayarları topladım anca 7 bilgisayar çalışıyor nasıl ders işleyeceğim bilmiyorum geldiğim. Okul ilkokul oldu ve orada iki lab vardı :(

labları ilkokulda kalan arkadaşlar oradaki sınıfları taşımaya çalışsınlar..benim bulunduğum ilçede bir kaç okulda bunu yaptılar.

Aynı durumdayım ben de. projeksiyon ve bilgisayar var sınıfta ama öğrencilerin birçoğu fareye bile dokunmamış. uyglamasız anlatmak da bana çok zor geliyor. bilgisayarın yararı zararı internetin yararı zararı tarzı konular işlenebilir ancak diye düşünüyorum. O da bir noktadan sonra bitiyor. Ne yapacağız böyle.

Bu yilki odenegi kullanarak tasinabilir bilg. Ve projektor almayi dusunuyorum
Sinifta anlatir gurup gurup cagirir uygulama yaptiririm baska sekilde yurumez bu ders

bende de lab yok. ilk ders teknolojiden ,bilgisayarlardan,.... güncel konulardan bahsetmeyi düşünüyorm ikinci ders büyük ihtimalle okma saati olarak kullanacam

Geri