BT SINIFINIZ NASIL GÖRÜNÜYOR?

Kodla Büyü

efe83izmir

Site Gezgini
Arkadaşlar biliyorsunuz bazı arkadaşlar binaların değişmesinden yada bazı müdürlerin bt sınıflarını dağıtmasından sonra bt sınıfları ya ilkokul kısmında kaldı yada tamamen yok oldu. Ben de bu madurlardan biriyim bilgisayar sınıfını, 10 yıllık bilgisayarlarla tekrar kurmaya çalışıyorum. Son haliyle bt sınıflarımızın resimlerini paylaşalım diyorum bt sınıfının fotografı olan arkadaşlar paylaşabilirler mi ayrıca yeni kuracağım sınıf için fikir oluşturur?

sizin ilçede zengin birisi yok mu ? hayır yaptırın bizim okula yapmışlar pc ler süper :)

valla süper zengin her yerde var ama ? bu işleri hep öğretmen yada müdürler hayır toplayarak mı yapacak hocam, devlet resmen dilenci yapıyorlar bizi

Bu BTS bana ait değil, sevdiğim, saydığım, mesleki becerisine hayran olduğum İsmail Su hocamın yakın zamanda ayrılmak zorunda kaldığı sınıfı. Kendisinden izin almadan buraya ekliyorum ama ben de adım adım sınıfımı bu hale getirmeye çalışıyorum. Size de yol gösterir umarım.

Ekli dosyalar

• bt_panorama.jpg
    bt_panorama.jpg
    319.8 KB · Görüntüleme: 649
Olcay Büyükçapar' Alıntı:
Bu BTS bana ait değil, sevdiğim, saydığım, mesleki becerisine hayran olduğum İsmail Su hocamın yakın zamanda ayrılmak zorunda kaldığı sınıfı. Kendisinden izin almadan buraya ekliyorum ama ben de adım adım sınıfımı bu hale getirmeye çalışıyorum. Size de yol gösterir umarım.
2023te olur heralde bizim d:)

Olcay Büyükçapar' Alıntı:

çok beğendim güzel yapmış hocamız. Karşıdaki tablolar ney acaba manzaramı yoksa bilgisayarla ilgili bişilermi onu çıkaramadım :)

Geri