BTA Osram Projeksiyon Lambaları !

Kodla Büyü

barloka

Üye
BTA Eğitim Teknolojileri Araştırma ve Geliştirme Bölümü tarafından okulumuza gelen faks ta lambası patlayan projeksiyon cihazlarına, Bütün projeksiyon cihazlarına uyumlu 6000 saat kullanım süreli Osram Lamba takılabileceği ve Projeksiyon cihazlarının bakımının ücretsiz yapılacağı belirtiliyor. İlgili firmaya Projeksiyon gönderip lamba değiştirenler memnun mu ? Süreç hakkında bilgi verebilirlermi ?

Hocam biz yeni değiştirdik. BTA elektornik firmasına şimdilik bi problem yok. Problem olursa daha sonra tekrar yazarım.

Hocam biz toplam 5 adet lamba ve başka problemler için gönderdik ve gelen projeksiyonlar gayet güzel çalışıyor. Firmanın da çok ilgili ve bilgili olduğunu düşünüyorum.

fsm24' Alıntı:
Hocam biz yeni değiştirdik. BTA elektornik firmasına şimdilik bi problem yok. Problem olursa daha sonra tekrar yazarım.
hocam bizde de 2 adet lamba patlak var nasıl bir yol izlemek gerekiyor ayrıca bu işin günahı ne oluyor bilgi verirseniz sevinirim

ben yalovadan bizzat gittim. işinin ehli oldukları izlenimine kapıldım. benim hurdayı alıp cüzi bir farkla değişim bile yaptım.

Okula BTA firmasından projeksiyon cihazı almayı düşünüyoruz, alan arkadaşlar sorun vs. yaşandı mı? Paylaşırsanız sevinirim..

http://www.sahibinden.com/ev-elektronig ... ss_city=41
şurdan fiyatlara bakabilirsin hocam, piyasaya göre %50 indirimli, satan arkadaşla konuştum okullara 1 yıl garanti veriyorlarmış ve bir çok okula satmışlar, herhangi bir problem olmadı dedi. Cihazlar çok az süre kullanılmış , bu firma tarafından sıfır lamba takılarak gönderiliyormuş, herhangi bir çizik bile yok dendi.

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
fsm24' Alıntı:
hocam bizde de 2 adet lamba patlak var nasıl bir yol izlemek gerekiyor ayrıca bu işin günahı ne oluyor bilgi verirseniz sevinirim

333 tl + kdv

bakım vs. işlerini ücretsiz yapıyorlar. 3 ay da garanti veriyorlar. yaptıkları işin arkasında duruyorlar.
Kesinlikle sağlam iş yapıyorlar. Notebook tamiri vs. çok iyi. Birkaç arkadaşın daha önce başka yerlere verip olmuyor dedikleri makineleri yaptılar.
Tek problem (bence) piyasaya göre fiyatları biraz pahalı.

Geri