BT'ci Hep Tek Mi Çalışır?

Kodla Büyü

oyungezer

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar 6. yılımı çalışıyorum ve 4. okulumdayım ama henüz hiç zümrem ile çalışmak nasip olmadı. Aslında ortak bir dil kullandığımız bir zümrem olsun isterim. Nasıl bir şey merak ediyorum. İş bölümü nasıl yapılıyor? Sıkıntılar bir nebze olsun azalıyor mu? Dertleşme köşeniz falan var mı? :)

Eğer arkadaşların uyumlu ve çalışkan kimselerse zümren olması çok hoş bişey. Fakat zümrelerin her zaman kafa dengi olmuyo. O zamanda bana göre tek çalışmak daha iyi...

hiç tavsiye etmem tek baş olmak hep daha iyi.. Alternatifin olmayacak :)

Benım zumrem vardı . benım anlamadıgım bır cok konuda yardım ederdı. cok guzel bır sey ortak bır dilin oluyor. seni anlıyor. cok ısterım tekrar zumrem olsa keske

Bir sene bir meslek lisesinde çalıştığımda bir tane zümrem olmuştu. Fakat neredeyse tamamen yabancı 2 dil kullanıyorduk. Paylaşıldıkça artan şey mutluluktur. Sıkıntılar yerini başka sıkıntılara bırakabilir. 3 İdiot filmindeki karakterin, kötü not alan arkadaşına üzülmesi, okul birincisi olan arkadaşından dolayı da üzülmesi vb...

evrim0626' Alıntı:
sınıf öğretmenlerini gördükçe tek çalışmak bence daha iyi:)
sınıf öğretmenlerinde rekabet var hocam en iyi benim sınıfım olacak diye birbirini çekememzlik var diye düşünüyorum. Bende bir dönem zümremle çalışmıştım kesinlikle çok güzel bir şey seni anlayan yardımcı olan iş birliği yapan birinin olması.Keşke yine öyle bir şansım daha olsa...

Üç zümre de çalıştım iki zümre de herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Şu an tek çalışıyorum.

Zümren iyiyse çok güzel kendine bir destek buluyorsun. Zümren tembelse bütün işi sen yapmaya çalışıyorsun bir süre sonra sende bırakıyorsun çalışmayı. her iki şekilde de zümrem oldu.

Hocam okulda tek olmak iyidir. Sen boşver okul zümresini BBNET zümresi 7/24 açık :++: :++:

Benim de atandığım sene zümrem oldu,birçok şeyi ondan öğrendim.Ben BÖTE'ciydim, o da TEF'ciydi.Şu anda aynı okulda değiliz ama aynı ilçede görev yapmaktayız. Hâla sıkıntım olduğunda aklıma Bbnetten önce o gelir. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez.Allah ondan razı olsun...
Okumuşsa oda belki bi şeyler yazar.

Ben 3.5 yıldır zümremle çalıyorum abla kardeş gibiyiz,süper oluyor be aile dostu olduk birbirimize , brans sohbetlerı mantıklı oluyor , dertlesmek mantıklı oluyor , birbirimizi koruyup gözetmemiz mükemmel oluyor , okuldaki işleri ise sormayın kim ne bulursa onu yapıyor hiç sen bunu yapacan ben bunu yapacam tartısması falan yok süper oluyor.valla bu sene tayini çıkacak o sıkıntı işte ne yapacam tek bilmiyorum arkadassız kalırım :cry: :cry: :cry:

tek zümre iyidir hocam.. karışanın yok tasan derdin yok.. :mrgreen:

Hep tek çalıştım ve eksikliğini görmedim... Dertleşmek istediğimde zümrelerimin okullarına gidiyorum... Bu şekilde daha iyi olduğunu düşünüyorum...

faruk8542' Alıntı:
AKADEMİA' Alıntı:
Hocam okulda tek olmak iyidir. Sen boşver okul zümresini BBNET zümresi 7/24 açık :++: :++:
:+1: bencede maan
:+1:
okulda Zümre olmak iyi (branştaştan sorun çıkmaz), ancak sorun diğerlerinde, aynı soru, diğerine de sorulup bak bu bilmiyor olabiliyor.
veya fitne fücu çıkarılmaya çalışabiliyorlar.

Geri