BTR ÖĞRETMENİ OLABİLİRMİYİM YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deu_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

deu_35

Aktif Üye
BEN SUAN ASKERDEYİM BİLİŞİM ÖĞRETMENİYİM . 12 ŞUBATTA GÖREVE BAŞLAYACAM. ŞUAN BTR BAŞVURULARI BAŞLAMIŞ 24 OCAK SONGÜN BAŞVURULAR İÇİN. OKULUMDA SINIF ÖĞRETMENİ OLAN BİRİ BAŞVURU YAPMIŞ. 10 ŞUBATTA DA BTR OLARAK GÖREVE BAŞLAYACAK. 2 GÜN SONRA DA (12 ŞUBAT) BEN OKULUMDA GÖREVE BAŞLAYACAM. GELDĞİMDE NASIL BTR ÖĞRETMENİ OLACAM. SINIF ÖĞRETMENİNKİNİ İPTALMI OLUR YOKSA DEVAM MI EDER?

gideceğiniz ilçenin formatörünü arayın.. anlatın durumu.. yardımcı olacaklardır. 2 günle birşey olmaz..

ortaokulda sınıf öğretmeninin ne işi var hocam ne açgözlü insanlar bunlar ya bt öğretmeni dururken btr olmaya çalışmak çok garip

Hocam evraklarını posta aracılığı ile yolla.Askerlik bitince göreve başlarsın bir şey olmaz.Zaten başvuruları uzatıyorlar genelde.

theghost83' Alıntı:
hocam okuldan biri senın yerien basvursun senın adına.. gelince de baslarsın:
aynen, bir tc no ve imza gerekmiyordu. ister yerine dodursun, ister vekalet ver. başvurunu yap.

ben ili aradım siz sistemde asker göründüğünüz için başvuru hakkınız yok denildi okulumu da aradım öle diyor. sistemde aylıksız izindesiniz deniliyor başvuru yapamazsınız deniliyor . nasıl bişey bu anlamadım.

deu_35' Alıntı:
ben ili aradım siz sistemde asker göründüğünüz için başvuru hakkınız yok denildi okulumu da aradım öle diyor. sistemde aylıksız izindesiniz deniliyor başvuru yapamazsınız deniliyor . nasıl bişey bu anlamadım.
hocam hayırlı tezkereler,
askerlik göreviniz tam olarak hangi tarihte bitiyor?(izine ayrıldığınız tarih değil yani 6 aylık askerlik görevinizin bittiği tarih)

İzinler bitene kadar asker sayıldığınız için başvuru yapamazsınız hocam. O nedenle de ikinci dönem btr olamazsınız haliyle.

"Resmen" askerden gelene kadar birşey yapamassın ama bir sınıf öğretmeninin BTR olması ilginç...

T.C.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri GenelMüdürlüğü
Sayı : 89692170/903.99/248065 tarih: 27/12/2012 Konu: Bilişim Teknolojileri Rehberliği Görevi (Tereddüt edilen hususlar)

4.Branşı “Sınıf Öğretmenliği” olan öğretmenlere bu görev verilmeyecek, ancak öğretmenin
norm fazlası olması durumunda görev verilebilecektir.
-Üzerinde sınıf görevi bulunan sınıf öğretmenlerinin BT rehberliği görevini yürütebilecek
zamanlarının bulunmaması sebebiyle bu görev sınıf öğretmenlerine verilmeyecektir. Ancak
norm fazlası olması ve üzerinde sınıf görevinin bulunmaması durumunda görevlendirme
şartlarını taşıyan sınıf öğretmenlerine görev verilebilecektir.

askerde olduğunuz için aylıksız izindesiniz yani öğretmen değilsiniz gibi düşünün hocam.. bu durumda askerlik bitmeden meb ile alakalı hiçbir başvuru da bulunamazsınız.. senin yerine versinler diyen arkadaşın mantığını çözemedim herhalde vardır bir bildiği.. sınıf öğretmenleri de elbette BTR olabilir ne kadar bu konuda sıkıntımızı dile getirsekte çözülemedi bi türlü tabi görevlendirme şartlarını taşıması halinde.. yapacağınız şey il bt koordinatörü ile iletişime geçmek ve ona durumu anlatmak.. genelde son gün şudur falan derler ama öncelikle onları düzenlemeleri gerekiyor falan filan biraz daha zaman vardır illaki anlayışlı biriyse yardımcı olacaktır size..

Geri