BTR Öğretmen Yüksek Lisans %7 Fark

Kodla Büyü
Yüksek lisans farkı ile ilgili yanlış bilinenler var. Bu fark fiili olarak girdiğin ek derste devreye giriyor.

Yüksek lisans farkı ile ilgili yanlış bilinenler var. Bu fark fiili olarak girdiğin ek derste devreye giriyor.
Psikolojik danışmanlar derse girmeden bu farkı mahkeme kararı ile alıyor. Dersle alakalı değil, 18 saat üzerinden artırımlı ek ders alınır. Çünkü ders görevini yapmış olarak ek ders ödenir. Eğitim gücü sendikasının bu konu ile ilgili kazandığı emsal mahkeme kararları var.

Psikolojik danışmanlar derse girmeden bu farkı mahkeme kararı ile alıyor. Dersle alakalı değil, 18 saat üzerinden artırımlı ek ders alınır. Çünkü ders görevini yapmış olarak ek ders ödenir. Eğitim gücü sendikasının bu konu ile ilgili kazandığı emsal mahkeme kararları var.
koordinatörlük görevimiz var mesela. fiili derse girmediğimiz için ek ders alsakta artırımlı olmuyor

Btr öğretmen yüksek lisans farkını alabilir mi? Eğitim gücü sen dava açmış kazanmış Var mı bilgisi olan???
Milli eğitime bu haberle alakalı mahkeme kararı olmadan hak eden herkese yüzde 7 verecek misiniz diye sormuştum. MEB bize bu karara istinaden yazı yollar. Ondan sonra veririz demişlerdi. Yazı geldi mi bilmiyorum son durum nedir.

Eğitim gücü sendikasındayım. Mesaj atılmıştı bi ara gurupta. Detaylar için:
https://www.egitimgucusen.org.tr/hu...ldugumuz-emsal-nitelikteki-davamizi-kazandik/

Son düzenleme:
MEB tarafından genel bir uygulama yapılacağı resmi olarak duyurulmadıkça; bu tür mahkeme kararları, bireysel olarak sadece davayı kazanan kişi için uygulanıyor maalesef.

Ek ders modülü hazırlanıyor, öğretmenlerin ders saatlerinin ve diğer görevlerinin girildiği bir modül üzerinden yakında tüm ülkede uygulama birliği sağlanacak gibi duruyor.

Evet alınıyor artık. Milli eğitime bu haberle alakalı mahkeme kararı olmadan hak eden herkese yüzde 7 verecek misiniz diye sormuştum. MEB bize bu karara istinaden yazı yollar. Ondan sonra veririz demişlerdi. Yazı geldi mi bilmiyorum son durum nedir.

Eğitim gücü sendikasındayım. Mesaj atılmıştı bi ara gurupta. Detaylar için:
https://www.egitimgucusen.org.tr/hu...ldugumuz-emsal-nitelikteki-davamizi-kazandik/
Hocam bakanlık bu konu ile ilgili yazı göndermez. Toplu sözleşme de yetkili sendika fiilen derse girme şartı şeklinde imza attığı için, bakanlık toplu sözleşmeyi işaret edip artırımlı ek ders almak isteyenlere mahkemeyi işaret ediyor. Mahkeme kararı da bireysel olduğundan, toplu sözleşmede ki metin düzeltilene kadar mahkeme yoluyla hakkımızı alabiliyoruz.

Arkadaşlar müdür yardımcıları ve rehber öğretmeler dava açıyor ve kazanıyorlar. Ben sendikaya sorduğumda ilde hiç bilişim teknolojileri öğretmlerinden başvuru yapmadık dediler. İstersen dava açarsın biz sana yardımcı oluruz fakat kaybedersen karşı tarafın masraflarını ödersin diyorlar.
Aranızda dava açan oldumu acaba. Dava açıp açmamada kararsızım.

tam dava açamaya niyetlenmiştim yönetici oldum o yüzden müdür yardımcısı olarak açtım davayı

Bu konuda birlikte hareket edebiliriz. Genelde dava açanlar kazanıyor. Dava için örnek dilekçe var mı acaba?

Arkadaşlar müdür yardımcıları ve rehber öğretmeler dava açıyor ve kazanıyorlar. Ben sendikaya sorduğumda ilde hiç bilişim teknolojileri öğretmlerinden başvuru yapmadık dediler. İstersen dava açarsın biz sana yardımcı oluruz fakat kaybedersen karşı tarafın masraflarını ödersin diyorlar.
Aranızda dava açan oldumu acaba. Dava açıp açmamada kararsızım.
Eğitim gücü sen daha önce açıp kazandı. Ayrıca farklı konularda dava açmak isterseniz kaybetseniz de ücret istemiyor.

Dün okula dilekçemi verdim. Dava açacağım. Red cevabını bekliyorum

Bireysel olarak uğraşmayın. Eğitim gücü sendikası bu davaları ücretsiz açıyor ve kazandığı emsal davalar var.

Bireysel olarak uğraşmayın. Eğitim gücü sendikası bu davaları ücretsiz açıyor ve kazandığı emsal davalar var.

Hocam Eğitim Bir Sen açacak adıma davayı. Yani sendika yardımcı oluyor davalar konusunda. Dilekçemin doc halini göndereyim eve geçince. Ekleri ile birlikte. Ben kendime göre düzenlemiştim.

eğitim gücü sendikasının her ilde şubesi yok herhalde
Her ilde, her ilçede temsilcisi vardır. Fiziki bina olarak soruyorsanız olmayabilir. İl temsilcisi listesi için:

Hocam Eğitim Bir Sen açacak adıma davayı. Yani sendika yardımcı oluyor davalar konusunda. Dilekçemin doc halini göndereyim eve geçince. Ekleri ile birlikte. Ben kendime göre düzenlemiştim.
Hocam zaten eğitim birsen, memur sen toplu sözleşmeye fiilen derse girme şartı koydukları için bu mağduriyeti yaşıyoruz. Kendi imza attıkları sözleşmeye dava açıyolar😄

Hocam zaten eğitim birsen, memur sen toplu sözleşmeye fiilen derse girme şartı koydukları için bu mağduriyeti yaşıyoruz. Kendi imza attıkları sözleşmeye dava açıyolar😄
Hocam hangi toplu sözleşmenin hangi maddesi onayladıkları bu madde. Ayrıca 5 toplu sözleşmenin 2 di mutabakat 2 si anlaşmazlık 1 i yarım mutabakat ile sonuçlandı. Hangisi imiş bu biz isteriz dedikleri madde?

Geri