Arkadaşlar yazıda nöbet görevi de dahil başka görev verilmeyecektir yazıyor. Bu durumda bt rehber öğretmen okul ve pansiyon nöbeti tutmaz anlamı mı çıkıyor?
Merhoom' Alıntı:Ben birbuçuk sene formatör olarak nöbet tutup ekders aldım hocam. Ama daha sonradan yanlış bir uygulama olduğunu öğrendik.
hocam daha bugün okudum ortaöğretim yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre rehber öğretmeneler ve asker öğretmenlerde istemeleri halinde belletmen olabilir yazıyor. madde 92/3hacksaydo' Alıntı:Yaw diyorum geçen sene 1 dönem tuttum. bu sene de rehber öğretmen arkadaş tutsun diyorum. Yok diyorlar o kesinlikle nöbet görevi tutmaz diyorlar onların yönetmeliğinde öyle yazıyor diyorlar. Ben de diyorum bizim yönetmelikte de öyle yazıyor diyorum. adamma laf anlatamıyorum. anlayacağğınız çifte standart. yada rehber öğretmenler kadar ağırlığımız yok! Varya BTöğretmenlerii olarak bi karar alacaz aslında ne bilgisayarlara elimizi süreceğiz ne başka işlerine bakacağız. tıpış tıpış yalvartacaksın bunları öyle anlayacaklar. arkadaş ben böyle birşey görmedim. okulda bizim kadar muhtaç oldukları öğretmen yok. ama bizim kadar da köle yerine konulan öğretmen de yok!!! :verymad:
Nöbet yada diğer adıyla belleticilik mesai saati dışında olduğu için karşı okul tut hocam diyorsa sıkıntı olmaz.
Aslında nöbet sabah saat 8'de başlar ertesi gün 8'de biter. Buna dayanarak tutamazsın diyebiliyorlar ama normalde tutamazsın diyenler o zaman o gün nöbeti olan normal öğretmene ders vs gibi görev vermemeli. Pansiyonlu okuldayım sabah dersime girip, okul nöbetimi tutup, btr yi de yapıp akşam nöbete geçtim.
Erkek kısmında okul personeli yetiyor ama bayan kısmına diğer okullarda bulunan öğretmenler geliyor eksik tamamlamak için. Onlarda dersini bitirip akşam dersleri bitince geliyor pansiyona.
Daha önceki okullarımda da hep böyle idi arkadaşların.
Hafta içi yada hafta sonu olması size bağlı. Size ve okula uyan zamanlarda tutarsınız.
Kafam rahat olsun derseniz haftasonu tutun. Kimse birşey diyemez ona.Çok sağolun hocam