soyludenizci' Alıntı:Hocam senin müdür müdürü olmayan okullarda müdürlük yapıyor mu yoksa o okulun içinden birileri mi yürütüyor bu işi. Herkes işine geldiği gibi konuşuyor. Bir kişiye aynı anda 2 görevlendirme olmaz. BT Rehber görevlendirmesi sadece bir okula yapılır. Bu arada BT Rehber öğretmen problemi çözmekle değil, problemi tespit edip gerekli yerlere bildirmekle görevlidir.
bekir3840' Alıntı:BTR rehber öğretmeniyim. Müdürüm ilçede benden başka bilg öğr. olmadığını söylüyor . Ben ilçe merkezindeyim . Diğer köylerin bilg donanım yazılım sorunlarını çözmekle görevli miyim sizce ne yapmalıyım ?? Görevlendirme de böyle birşey yok..
pneuma_ex' Alıntı:Vay arkadaş müdürüne karşı hakkını aramayıp burayı ağlama köşesi yapmalarına iyice uyuz oldum. Yazılı bir belge varsa ilçeden ilden o zaman bi düşünülür ama müdürün ağzıyla söylediyse sende ağzınla cevabını ver.
bekir3840' Alıntı:BTR rehber öğretmeniyim. Müdürüm ilçede benden başka bilg öğr. olmadığını söylüyor . Ben ilçe merkezindeyim . Diğer köylerin bilg donanım yazılım sorunlarını çözmekle görevli miyim sizce ne yapmalıyım ?? Görevlendirme de böyle birşey yok..
kgunduz' Alıntı:bekir3840' Alıntı:BTR rehber öğretmeniyim. Müdürüm ilçede benden başka bilg öğr. olmadığını söylüyor . Ben ilçe merkezindeyim . Diğer köylerin bilg donanım yazılım sorunlarını çözmekle görevli miyim sizce ne yapmalıyım ?? Görevlendirme de böyle birşey yok..
Kim diyorsa aynı şöyle söyle;
köy okullarında illaki onun branşında ders açığı varmış senide o derslere bekliyoruz de !
G..... element uyduran gerizekalılar topluluğu !
Bende ilçede tekim 2 kişiyiz diğeri yeni geldi.
Öyle birşey desinler direk cevabım hazır.
"ha....tir"