Btr öğretmenlerine kar tatili yok mu ?

Kodla Büyü

nightwish

Site Gezgini
Okul müdürümüz btr Öğretmenlerine kar tatili olmadığını müdür müdür yardımcısı statüsünde olduğumuzu söyledi yönetmelik de yer alıyor mu göremedim .

Afedersiniz ama bir tarafından uydurmuş. BTR eğitim öğretimin olduğu zaman görev yapar.

hocam artık anlayın btr eğitim öğretim saatlerinde okulda bulunur eğitimn yoksa sizde yoksunuz.Artık formatörlük yok formatör denildiği zaman ben "btr" yim deyinn değişti deyin...yani size göstersin onlşarla aynı statü olduğunuzu belgelesin sizde gidin.. kafasına göre iş yaptırmayın şu müdürlere..Şükür melek gibi bir müdürüm var :)

müdürünüz saçmalamış, kanunu gözüne sok okusun, bakanlık çalışma saatlermizi örneklerle yazmış, bu uzaylı müdürün zeka problemi mi var_?

okul idarecileri btr öğretmenliğinin formatör öğretmenlikten farklarını bilmiyor. Fark ettirmek lazım :idea:

evet hocam sanırım formatör öğretmenlik sanıyor halen değiştiğinden de haberi yok sanırım bi ara hatırlatırım kar tatili bitsin :)

nightwish35' Alıntı:
Okul müdürümüz btr Öğretmenlerine kar tatili olmadığını müdür müdür yardımcısı statüsünde olduğumuzu söyledi yönetmelik de yer alıyor mu göremedim .
BT Formatör Öğretmenliği görevlendirmesinde, ek ders ve çalışma saatlerinin müdür yardımcıları ile aynı olacağı yazıyordu sanırım.
Yani eski eskide kaldı, yenilikleri takip etmek lazım.
Ama müdür yardımcısı statüsü demekle ne kastedilmiş onu tam olarak anlamadım.

ben de kar tatilinde okula gitmedim fakat müdür gelmezsen ek ders alamazsın gibi birşeyler söyledi. Artık kar tatilinde öğretmenlere ek ders ödeniyor diye biliyorum. Bize farklı bir uygulama yapılabilir mi?

Geri