kakababa' Alıntı:Bu birazda sana kalmış birşey çalıştığım ilçede tanıdığım tüm arkadaşlarım 30 saatlik plana göre çalıştı ama kimisi kraldan çok kralcılık yapıyor ve okul bitiş saatine kadar duruyor ona göre kural bu ve buna uymaya çalışıyor.
Açıkçası ben şimdiye kadar saatler konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Formatorkende 4 ten geç çıktığımı hatırlamıyorum. Çoğu idareci sen görevini düzgün yaptığın sürece saatlere pek bakmıyor.egitimci.' Alıntı:kakababa' Alıntı:Bu birazda sana kalmış birşey çalıştığım ilçede tanıdığım tüm arkadaşlarım 30 saatlik plana göre çalıştı ama kimisi kraldan çok kralcılık yapıyor ve okul bitiş saatine kadar duruyor ona göre kural bu ve buna uymaya çalışıyor.
bende bunu anlamıyorum hem de hiç...öğretmenlik yapıyorum öğretmenlik yapmak istiyorum diğer öğretmenler nasıl 30 saat ile tam ekders alıyorsa bende aynı şartlarda çalışmak istiyorum ki bence çıkan yazıda bunu gerektiriyor... sabah 8 akşam 5 çalışacak olsam müdür-müdür yard. olurum... bu tarz kişiler yüzünden hiç kimse bize hak vermez... yeni okula gidiyorsun(böyle bir durum yaşamadım ama duydum) senden önceki sabah 8 akşam 5 çalışıyordu diyor al başına belayı!!!
Ne kadar ekmek o kadar köfte.. günlük 6 saatten giderim, kusura bakmasın kimse...
Geçen sene ilk dönem ( tereddüt edilen hususlar yazısı yayınlanmadan önce) bu şekilde 18 saat kendi okulumdaki derslere girip 12 saat BTR olarak liseye gidiyordum. Bu 12 saati de benim için en rahat olacak şekilde zamanlara yaymıştık. 2. dönem ise aynı liseye mesai saati sonuna kadar duracak şekilde gitmeye başladım. 2. durumda kendimi daha rahat hissedip olası sorunlarla daha az karşılaştığımı söyleyebilirim.Enrico' Alıntı:Peki gittigim lisede bunu mudure nasil anlatacam yani kendi okulumda 18 giriyorum sizin okulunuzda ornegin pazartesi sali ve carsamba gunleri sabah gelip 4 er saat durmam yeterli desem yok oyle bisey der muhtemelen.nasil ikna edecegim?