kadelli33' Alıntı:Yok hocam, onlar eskide kaldı. Formatörlük zamanında oluyordu o dediklerin. Şimdi öğrenciler okulda bulunduğu sürece görevlisin.
Okul Müdürün Yetki ve Sorumluluğu :
Müdür, kanun, yönetmelik, program ve emirlere uygun olarak okulun bütün işlerini yürütmeye, düzene koymaya, denetlemeye yetkilidir. Müdür, okulun amaçlarına uygun olarak yönetilmesinden, değerlendirilmesinden ve geliştirilmesinden sorumludur.
hasan' Alıntı:Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Sayı:89692170/903.99/248065 Tarih: 27/12/2012
Konu:Bilişim Teknolojileri Rehberliği Görevi(Tereddüt edilen hususlar)
..
...
8.BT Rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak, her bir devre için (Sabah-Öğle) ayrı öğretmen görevlendirilebilecektir
9.Yarıyıl ve yaz tatillerinde görevlendirme yapılmayacaktır.
Bu sizin ve idareniz için yeterlidir.
Okul Müdürün Yetki ve Sorumluluğu :
Müdür, kanun, yönetmelik, program ve emirlere uygun olarak okulun bütün işlerini yürütmeye, düzene koymaya, denetlemeye yetkilidir. Müdür, okulun amaçlarına uygun olarak yönetilmesinden, değerlendirilmesinden ve geliştirilmesinden sorumludur.
fernandito' Alıntı:ek dersini veriyolarsa bulun hocam
srvtdl_7' Alıntı:Arkadaşlar siz gelen görev yazılarını okumuyor musunuz....
Gelen görev yazısında, görev ile ilgili tüm ayrıntılar yazar ve siz öyle başvuru yapıp görevi kabul edersiniz. Kimse size zorla görevlendirme veremez.
BTR ile ilgili görevlendirme yazısında genellikle iller eğitim-öğretim(tatiller hariç) zamanında görevi veriyor.
Örneğin; bizim ilimizde her dönem başvuru alınıyor ve hangi tarihler arasında görev alacağımız belirtiliyor. Misal 16.09.2013-24.01.2014 tarihleri arasında görevlendirme diye....
cevher---' Alıntı:fernandito' Alıntı:ek dersini veriyolarsa bulun hocam
@fernandito hocam ek ders parası falan istemiyorum
fernandito' Alıntı:cevher---' Alıntı:fernandito' Alıntı:ek dersini veriyolarsa bulun hocam
@fernandito hocam ek ders parası falan istemiyorum
zaten bakanlıktan gelen yazı da yazıyo hocam hiç mi okumadınız, siz okumadıysanız müdürünüz de mi okumadı. yarıyıl tatili ve yaz tatillerinde görev verilmez diye.