S serkan42 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,898 3 Ocak 2018 #1 Umarım işinize yarar sadece ocak ayı eksik onu da ekleyeceğim en yakın zamanda Moderatör tarafında düzenlendi: 3 Ocak 2018
S serkan42 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,898 4 Ocak 2018 #7 arkadaşlar linki ben silmedim galiba admin arkadaşlar sildiler
O okadda Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 498 4 Ocak 2018 #8 Teşekkür edeceğim, ama dosya yok . . . Olsun, teşekkür ederim
mehmetdiyebiri Site Gezgini Mesajlar 73 9 Ocak 2018 #9 serkan42' Alıntı: arkadaşlar linki ben silmedim galiba admin arkadaşlar sildiler Genişletmek için tıkla ... sebep ?
serkan42' Alıntı: arkadaşlar linki ben silmedim galiba admin arkadaşlar sildiler Genişletmek için tıkla ... sebep ?
D destinaa88 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 415 9 Ocak 2018 #10 Link nerede acaba? Admin neden sildi? Teşekkürler hocam.
S serkan42 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,898 9 Ocak 2018 #12 Arkadaşlar gönderilerim şikayet ediliyormuş ondan dolayı admin arkadaşımız kaldırmış kusura bakmayın sizde başlığı görüp geliyorsunuz herkese kolay gelsin kusura bakmayın tekrardan
Arkadaşlar gönderilerim şikayet ediliyormuş ondan dolayı admin arkadaşımız kaldırmış kusura bakmayın sizde başlığı görüp geliyorsunuz herkese kolay gelsin kusura bakmayın tekrardan