Btr başvuru ve onay yazıları tebliğ

Kodla Büyü

yusufcuk51

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bugüne kadar okulum bana btr ile ilgili hiç bir yazıyı tebliğ etmedi her seferinde kendim takip ederek başvurdum. Tebliğ etmek zorunda değil mi okul idaresi ?

Çürüme devlet kurumlarını da etkiliyor ne yazık ki. Devletin dili yazı, buna rağmen DYS'den sonra resmi yazıları öğretmenler göremiyor. DYS'de de idare keyfine göre canının istediği yazıları(çoğu yardım isteyenlerdi) gönderiyordu öğretmenlere. Öğretmenlerin kendilerini ilgilendiren yazıları görmeleri, yarım akıllı müdür/müdür yardımcılarının insafına bırakılmamalı. Öğretmenler de Belgenet'e dahil edilmeli.

Çürüme devlet kurumlarını da etkiliyor ne yazık ki. Devletin dili yazı, buna rağmen DYS'den sonra resmi yazıları öğretmenler göremiyor. DYS'de de idare keyfine göre canının istediği yazıları(çoğu yardım isteyenlerdi) gönderiyordu öğretmenlere. Öğretmenlerin kendilerini ilgilendiren yazıları görmeleri, yarım akıllı müdür/müdür yardımcılarının insafına bırakılmamalı. Öğretmenler de Belgenet'e dahil edilmeli.
Çok haklısınız hocam zaten bana bildirmemelerinde kasıt var kendileriyle davalık olacağız yaptıkları hukuksuzluklar yüzünden bunu da eklemek istiyorum dosyama

Geri