BTR BENİM İÇİN BİTTİ

Kodla Büyü

intel4004

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İkinci dönemden itibaren 4 senedir yaptığım formatörlük görevini gönlüm rahatlayarak bırakıyorum...,
artık olduğu kadar bt derslerine girip çıkacam...
artık okuldan okula görevlendirilmekten yoruldum....

Okulunuzda kaç saat ders var , 21 saatten az ise ve bulunduğunuz bölgedeki okullarda boş bt dersi var ise oraya görevlendirilmez misiniz?

Canını sıkma hocam,

problemin üzerine yürü, bu seni canlı ve güçlü kılar.
diğerleri düşünsün.

bu arada görev sürem boyunca 10 tane bt sınıfı kurulumu birde fatih projesine dahil akıllı tahtalı okul var.
dönem boyunca 18 saat derse girerek btr görevini yüklendim
Tüm bu görevlerim esnasında bir teşekkür belgesi bile alamadım...

hadi bakalım görevlendirsinler bakalım bundan sonra beni nereye görevlendireceklerse

sssuuulllooo' Alıntı:
Okulunuzda kaç saat ders var , 21 saatten az ise ve bulunduğunuz bölgedeki okullarda boş bt dersi var ise oraya görevlendirilmez misiniz?

Zorunlu olarak 15 saat derse girersin, okulunda verilebilecek zorunlu ek ders yoksa başka okulda zorunlu ek dens verilmez. ( En azından ben böyle biliyorum)

1. dönem kendi ortaokulumu yazdım BTR için ve görevlendirmem olmadı. 7 saat ders vardı derslere girdim çıktım. İdare işte demogoji yaparak sana idari görev verelim ders saatini doldur okulun işlerini yap, işte bu işin vicdani boyutu vs dedi. Ben de dersim haricinde görevim olmayan hiçbirşeyi yapmayacağımı, bunun kendilerine karşı değim bizi süründüren meb e karşı olduğunu söyledim. Norm fazlası olduğumu 7 saat derse girdiğimi il mem e bildirin gerisini onlar düşünsün siz dert etmeyin dedim.

Netice olarak 3 gün okulda 7 saat derse girdim çıktım. 2. dönem BTR için kendi okulumu yazdım, yine olmazsa yine aynı şekilde devam. İsterlerse başka okula dersimi doldurmak için yollasınlar, isterlerse norm fazlası olduğum için resen atasınlar.

Demem o ki hiçbirşeri dert etmeye gerek yok, stres adamı çürütüyor, hele göz göre göre haksızlığa uğramak... Bunun stresi daha beter. Hele bizi dert etmeyen meb i dert etmenin hiç anlamı yok. :-1:

intel4004' Alıntı:
bu arada görev sürem boyunca 10 tane bt sınıfı kurulumu birde fatih projesine dahil akıllı tahtalı okul var.

Merak ettim takdir teşekkür belgesi alan branştaşımız var mı?
Genelde tüm işleri hallediyor olsak bile teşekküre layık görülmeyiz. Ya zaten yapmak zorunda olduğumuz düşünülür ya da toz toprak içinde sürünmemiz her işe koşturmamız diğer arkadaşların 1 öğrenciye fen lisesi kazandırmasından değersiz görülür.

intel4004' Alıntı:

Hocam sizi çok iyi anlayabiliyorum, bir bilgisayarcının yaptıkları hiç bir zaman görünmez, ancak eksikliğinizi hissedilebilir...
O yüzden diğer branşlara göre çok daha şanssızız.. O yüzden yaptıklarınızı hep reklam yapın, anlatın millete dinletin yoksa millet boş boş oturduğunuzu sanır...

BT öğretmeni olup da belge alan sayısı çok azdır heralde...

hehe benim içinde başlamadan bitti. okulumda 14 saat ders var, 14-15 saat de başka okuldan buldum mu benim için kafi. Kimse kimseyi görmez. zaten okul idaresine de btr olmadıktan sonra okulun işlerini yapmayacağını peşinen söylemiş oldum. Artık duruma göre seneye...

ben 2 senedir formatör olmadım sadece derslere girip çıktım ama idaredekiler çok sorun yaratıyor,hiç bişey yapmak zorunda değilim dedim müdüre o zaman seneye derslerini 5 güne bölerim her gün gelirsin buraya diye tehdit etti,bu sene formatör oldum çok rahatım fatih projesinden başka okula da gidiyorum hiç birşey söyleyemiyorlar ve ekders alıyorum.

Benim 2 teşekkür belgem var ama su durumlara düstükten sonra belgenin de bir yerde anlamı yok.Önce mesleğimize saygı olmalı ve tabii bir rehber öğretmen gibi çalışma koşulu belirlenmeli. Her dönem hop otur hop kalk, görevlendirme oldu mu onay çıktı mı diye. Bu durumu bir yetkili görür de adı konur inşallah,yoksa böyle gitmez.

aman hocam napıyon okul bt rehber öğretmeni olmadan ne yapar:) ya arkadaşlar şu kendimizi çok yüksek yerde görme olayını bırakalım artık istiyorsan yap istemiyorsan buraya neden yazıyon silah mı dayıyorlar ol diye

Dün izinliydim BT gereksiz diyenler 7 kere aradılar telefon kaydımda duruyor daha, hakkım helal değil bu zihniyete.

7-8 farklı okula gittim şimdiye kadar görevlendirmelerle birlikte, hiçbirinde ne teşekkür ne takdir belgesi aldım valla, ne yapsan ağzınla kuş tutsan memnun edemiyorsun insanları. Artık ben de insanları memnun etmeye çalışmaktan vazgeçtim. İşime bakıyorum, insanların beni ezmelerine fırsat vermiyorum( boş derslere sokmaya çalışmaları gibi). Bence sen de salla gitsin hocam... :D

Ben geçen yıl başarı belgesi aldım. Kendi idaremden hakettiğim takdiri gördüğüm için şanslı bilişmcilerdenim diye düşünüyorum. Bu yılda lisede btr oldum. buradaki idarede aynı takdir ve teşekkürü durmadan dile getiriyorlar. yani sıkıntı yok. herkesin idaresi böyle olsa keşke.

aradaugrarim' Alıntı:
intel4004' Alıntı:

Genelde tüm işleri hallediyor olsak bile teşekküre layık görülmeyiz. Ya zaten yapmak zorunda olduğumuz düşünülür ya da toz toprak içinde sürünmemiz her işe koşturmamız diğer arkadaşların 1 öğrenciye fen lisesi kazandırmasından değersiz görülür.

Teşekkür belgesi için, Benzer bir duruma düştüm, sordum soruşturdum, 8 kurum + 7 okul + ilçe mem + kaymakamlık hemen hemen her türlü bilgisayar işiyle neden belge verilmedi diye,
Cevap "Hocam sen zaten işini yapıyorsun." dendi. :verymad:
Üzerime vazife olan bu imiş, Görevlendirildiğim okul dışına bile çıkmam gerekmezken çalıştım dedim. Kim dinler sizce.
Ama Beden Eğitimci 19 Mayıs + İlçenin kurtuluş gününde benzer programla gösteri yaptırttı. Maaşla ödüllendirme aldı.
:alkis:
Şahsın kendisine (bedenci) bişi demiyorum. Ancak zihniyet insanı yıpratıyor.
:(

ercinc98' Alıntı:
aradaugrarim' Alıntı:
intel4004' Alıntı:

Teşekkür belgesi için, Benzer bir duruma düştüm, sordum soruşturdum, 8 kurum + 7 okul + ilçe mem + kaymakamlık hemen hemen her türlü bilgisayar işiyle neden belge verilmedi diye,
Cevap "Hocam sen zaten işini yapıyorsun." dendi. :verymad:
Üzerime vazife olan bu imiş, Görevlendirildiğim okul dışına bile çıkmam gerekmezken çalıştım dedim. Kim dinler sizce.
Ama Beden Eğitimci 19 Mayıs + İlçenin kurtuluş gününde benzer programla gösteri yaptırttı. Maaşla ödüllendirme aldı.
:alkis:
Şahsın kendisine (bedenci) bişi demiyorum. Ancak zihniyet insanı yıpratıyor.
:(

bir daha yapmayın. görsünler o zaman işinizi mi yapıyor muşsunuz :verymad:

Bu anlattığım uzun zaman önce idi.
Özelikle son iki yılda sadece okul ve ilçe mem.

yıllarca vermiş olduğum sözü bu sene BTR olarak görevlendirildiğim lisenin müdürü bozdurdu :) hiçbir şeye el atmayan ben bu yıl sırf şu an ki müdürüm sayesinde birşeyler yapmaya başladım. sitem hazır işlek tahtalarım güzel kullanışlı ve ufak tefek sorunlara anında müdahale ve çözüm :) öğretmenlerin bireysel bilgisayar işleri (format, yeni pc alımı vb..) yine ücrete tabi tek tük gönüllü eve götürdüğüm iş oluyor

ha bugün git başka okula deseler bekleyeceğim umudum beklentim yok çıkar giderim göz ne takdir ne teşekkür ne saygıda sadece kendini ağırdan sat işin olmayan şeyleri yapma yaparsan da rica minnet ile yapmanı sağlat yeter. ötesi boş...

aradaugrarim' Alıntı:
intel4004' Alıntı:

ben aldım hocam :):) saolsun ilk görev yerimde mudur 4 yıllık çalışmalarımdan dolayı yazdı bi teşekkür

barthez' Alıntı:
Dün izinliydim BT gereksiz diyenler 7 kere aradılar telefon kaydımda duruyor daha, hakkım helal değil bu zihniyete.
aynı hocam ama takmayacaksın bir iki o benim görevim değil de hocam üzerine vazife olmayıpta insanları kırmamak adına yaptığınız işler vardır onlardan sıyrılın biraz muhalif olun kıymete o zaman biniyorsunuz

Geri