sssuuulllooo' Alıntı:Okulunuzda kaç saat ders var , 21 saatten az ise ve bulunduğunuz bölgedeki okullarda boş bt dersi var ise oraya görevlendirilmez misiniz?
intel4004' Alıntı:bu arada görev sürem boyunca 10 tane bt sınıfı kurulumu birde fatih projesine dahil akıllı tahtalı okul var.
dönem boyunca 18 saat derse girerek btr görevini yüklendim
Tüm bu görevlerim esnasında bir teşekkür belgesi bile alamadım...
intel4004' Alıntı:bu arada görev sürem boyunca 10 tane bt sınıfı kurulumu birde fatih projesine dahil akıllı tahtalı okul var.
aradaugrarim' Alıntı:intel4004' Alıntı:bu arada görev sürem boyunca 10 tane bt sınıfı kurulumu birde fatih projesine dahil akıllı tahtalı okul var.
Merak ettim takdir teşekkür belgesi alan branştaşımız var mı?
Genelde tüm işleri hallediyor olsak bile teşekküre layık görülmeyiz. Ya zaten yapmak zorunda olduğumuz düşünülür ya da toz toprak içinde sürünmemiz her işe koşturmamız diğer arkadaşların 1 öğrenciye fen lisesi kazandırmasından değersiz görülür.
ercinc98' Alıntı:aradaugrarim' Alıntı:intel4004' Alıntı:bu arada görev sürem boyunca 10 tane bt sınıfı kurulumu birde fatih projesine dahil akıllı tahtalı okul var.
Genelde tüm işleri hallediyor olsak bile teşekküre layık görülmeyiz. Ya zaten yapmak zorunda olduğumuz düşünülür ya da toz toprak içinde sürünmemiz her işe koşturmamız diğer arkadaşların 1 öğrenciye fen lisesi kazandırmasından değersiz görülür.
Teşekkür belgesi için, Benzer bir duruma düştüm, sordum soruşturdum, 8 kurum + 7 okul + ilçe mem + kaymakamlık hemen hemen her türlü bilgisayar işiyle neden belge verilmedi diye,
Cevap "Hocam sen zaten işini yapıyorsun." dendi. :verymad:
Üzerime vazife olan bu imiş, Görevlendirildiğim okul dışına bile çıkmam gerekmezken çalıştım dedim. Kim dinler sizce.
Ama Beden Eğitimci 19 Mayıs + İlçenin kurtuluş gününde benzer programla gösteri yaptırttı. Maaşla ödüllendirme aldı.
:alkis:
Şahsın kendisine (bedenci) bişi demiyorum. Ancak zihniyet insanı yıpratıyor.
ben aldım hocam saolsun ilk görev yerimde mudur 4 yıllık çalışmalarımdan dolayı yazdı bi teşekküraradaugrarim' Alıntı:intel4004' Alıntı:bu arada görev sürem boyunca 10 tane bt sınıfı kurulumu birde fatih projesine dahil akıllı tahtalı okul var.
aynı hocam ama takmayacaksın bir iki o benim görevim değil de hocam üzerine vazife olmayıpta insanları kırmamak adına yaptığınız işler vardır onlardan sıyrılın biraz muhalif olun kıymete o zaman biniyorsunuzbarthez' Alıntı:Dün izinliydim BT gereksiz diyenler 7 kere aradılar telefon kaydımda duruyor daha, hakkım helal değil bu zihniyete.