BTR bir soru da benden :)

Kodla Büyü

doomsday2589

Aktif Üye
kendi okulumda 10 saat dersim var fatih projesi gelmedi kendi okuluma hala, tercih edeceğim fatih projesinin geldiği okulda da yaklaşık 10-15 saat ders var. şimdi eğer o okula görevlendirmem çıkarsa kendi okulumda bulunan derslere girmek zorundamıyım yoksa diğer okuldaki dersleremi gireceğim:) cevap için şimdiden tşkler ..

gideceğiniz okulda btr olarak görevlendiriliceksiniz.Btr nin görevlerinde derslere girmek yok.Sadece kadronun bulunuduğu okuldaki derslere max 15 saat girmek zorunlu.
Ama gideceğiniz okulda derslere girme teklifi size yapılabilir.hazırlıklı olun.

hocam max 15 eski formatörlükteydi. yani 25 saat derse girip 5 saat btr olabilirisin.

excalibur27' Alıntı:
hocam max 15 eski formatörlükteydi. yani 25 saat derse girip 5 saat btr olabilirisin.
aslında 25 de değil madde 2 nin önü açık okulda var olan ders görevini yerine getirdikten sonra diyor. :)

Aynı soruyu bende merak ediyorum, kendi okulumuzdaki derslere girip diğer okulda BTR mi olacağız yoksa diğer okulda BTR olup hem de oranın derslerine gireceğiz, ikinci durumda bizim okulda dersimiz boş geçmek durumunda kalıyor.

Benim anladığım hem kendi okulunda hem diğer okuldaki derslere gireceksin kalan 30 saatten geriye kalan ders saatlerinde btr olarak işini yapacaksın.

peki fatih projesi kurulumu tamamlanmış ama BT sınıfı olmayan bir okulda nasıl olcak bu iş? ben ilk sıraya akıllı taktaları kurulan ama BT sınıfı ve bilgisayar dersi olmayan bir lise yazdım.2.sıraya da kendi okulumu yazdım(ortaokul)...öncelik fatih projesi olan okullar dediği için garanti olsun diye böyle yaptım..bana neresi çıkar sizce nasıl olur?

nurhayat' Alıntı:
peki fatih projesi kurulumu tamamlanmış ama BT sınıfı olmayan bir okulda nasıl olcak bu iş? ben ilk sıraya akıllı taktaları kurulan ama BT sınıfı ve bilgisayar dersi olmayan bir lise yazdım.2.sıraya da kendi okulumu yazdım(ortaokul)...öncelik fatih projesi olan okullar dediği için garanti olsun diye böyle yaptım..bana neresi çıkar sizce nasıl olur?
Fatih projesi tamamlanmışsa bt sınıfı olmasına gerek yok. Amaç sizi fatih okulunda derse sokmak değil. Derse kendi okulunuzda girersiniz tabii ders varsa. Haftada 2 gün tercih ettiğiniz fatih okuluna gönderirler, 3 gün kendi okulunuzda kalırsınız. Kendi okulunuzda hem derse girip hem rehberlik(tamircilik) yaparsınız, fatih okulunda sadece rehberlik(tamircilik) yaparsınız. Fatih okulunda bt sınıfı olsa bile, kimse fatih okulunda sizi derse sokmaya çalışmaz. Amaç bu değil.

Kunteper' Alıntı:
Benim anladığım hem kendi okulunda hem diğer okuldaki derslere gireceksin kalan 30 saatten geriye kalan ders saatlerinde btr olarak işini yapacaksın.
Arkadaşlar madde 2 kendi okulumuzla ilgili diğer okulla ilgili sadece btr görevi deniyor .btr görevlerinde zaten ders yok.
Yani uygulamada ne olur bilmem ama diğer okulda ders veremezler.
Zaten ders verirseler bu normal görevlendirme olur btr olmaz.

Geri